- 28 Ekim 2015
- 49
- 25
- 38
- 33
merhaba bu sefer cok yakın bir arkadasımın bir sorununu paylaşacağım. Bana sorduğunda ben bilemedim sizlerin fikirleriyle en doğrusunu bulcağına inandığım için size danışayım dedim.Bu arkadaşımın adı ezgi olsun. Ezginin 5 yıllık bir ilişkisi vardı. üniyi beraber okudular, sevgiliside Burak olsun. normalde farklı şehirde yasıyorlar ama 4 sene aynı şehirde yaşadılar.okul bittikten sonra herkes kendi memleketine dönüyor.1 sene ilişkileri devam ediyor ama arada kavgalar oluyor tabi. ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar.Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor.ezgide kabul ediyor devam ediyorlar.Burak askere gideceği zaman telefonda ikiside ağlıyor zaman cabuk gecsin diye.Askere gidiyor cocuk konusmaya devam ediyorlar.Sonra ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.Ezgide bu arada cocuğun ailesiyle cok iyi devamlı konusuyorlar.askerliğin bitmesine 2 ay kala Burak baska birisiyle sevgili oluyor. Ezgi bu durumu öğreniyor ama hiç bir sey diyemediği icin içinde kalıyor rahat edemiyorum diyor bir msj atıp erkekler askerdeyken beklensin ister senin yaptığın tam tersi gibi bir sey söylemek istiyor ama icine otursun istiyor burağın ne yazmalı ? Ben yazma bosver dedim ama içim içimi yiyor söyleyeyim rahatlayayaım diyor hanımlar en güzel cevapları siz verirsiniz eminim ne yazmalı