ne yapsa doğru olur ?

mesaj atmalı mı

• atsın

OY: 14 40,0%
  • atmasın

OY: 21 60,0%

• Ankete Katılan
    35

wawaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
49
25
38
33
merhaba bu sefer cok yakın bir arkadasımın bir sorununu paylaşacağım. Bana sorduğunda ben bilemedim sizlerin fikirleriyle en doğrusunu bulcağına inandığım için size danışayım dedim.Bu arkadaşımın adı ezgi olsun. Ezginin 5 yıllık bir ilişkisi vardı. üniyi beraber okudular, sevgiliside Burak olsun. normalde farklı şehirde yasıyorlar ama 4 sene aynı şehirde yaşadılar.okul bittikten sonra herkes kendi memleketine dönüyor.1 sene ilişkileri devam ediyor ama arada kavgalar oluyor tabi. ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar.Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor.ezgide kabul ediyor devam ediyorlar.Burak askere gideceği zaman telefonda ikiside ağlıyor zaman cabuk gecsin diye.Askere gidiyor cocuk konusmaya devam ediyorlar.Sonra ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.Ezgide bu arada cocuğun ailesiyle cok iyi devamlı konusuyorlar.askerliğin bitmesine 2 ay kala Burak baska birisiyle sevgili oluyor. Ezgi bu durumu öğreniyor ama hiç bir sey diyemediği icin içinde kalıyor rahat edemiyorum diyor bir msj atıp erkekler askerdeyken beklensin ister senin yaptığın tam tersi gibi bir sey söylemek istiyor ama icine otursun istiyor burağın ne yazmalı ? Ben yazma bosver dedim ama içim içimi yiyor söyleyeyim rahatlayayaım diyor hanımlar en güzel cevapları siz verirsiniz eminim ne yazmalı

merhaba bu sefer cok yakın bir arkadasımın bir sorununu paylaşacağım. Bana sorduğunda ben bilemedim sizlerin fikirleriyle en doğrusunu bulcağına inandığım için size danışayım dedim.Bu arkadaşımın adı ezgi olsun. Ezginin 5 yıllık bir ilişkisi vardı. üniyi beraber okudular, sevgiliside Burak olsun. normalde farklı şehirde yasıyorlar ama 4 sene aynı şehirde yaşadılar.okul bittikten sonra herkes kendi memleketine dönüyor.1 sene ilişkileri devam ediyor ama arada kavgalar oluyor tabi. ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar.Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor.ezgide kabul ediyor devam ediyorlar.Burak askere gideceği zaman telefonda ikiside ağlıyor zaman cabuk gecsin diye.Askere gidiyor cocuk konusmaya devam ediyorlar.Sonra ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.Ezgide bu arada cocuğun ailesiyle cok iyi devamlı konusuyorlar.askerliğin bitmesine 2 ay kala Burak baska birisiyle sevgili oluyor. Ezgi bu durumu öğreniyor ama hiç bir sey diyemediği icin içinde kalıyor rahat edemiyorum diyor bir msj atıp erkekler askerdeyken beklensin ister senin yaptığın tam tersi gibi bir sey söylemek istiyor ama icine otursun istiyor burağın ne yazmalı ? Ben yazma bosver dedim ama içim içimi yiyor söyleyeyim rahatlayayaım diyor hanımlar en güzel cevapları siz verirsiniz eminim ne yazmalı
Bence en ağır cevap bir insanı yok saymak. Yazar, ararsa, aynı zamanda hala seni önemsiyorum, kıskanıyorum mesajı vermiş olur.

Hiç hayatında olmamış gibi davransın. O bir süre sonra, bende kolay vazgeçebiliyormuş diye şişmeye başlar.

Ammaaan ne diye Ezgi bu kadar adamın bir dediğini ikiletmemiş, hemen kabul etmiş anlamadım.
Öyle evleneceğiz biz diye bekler durursa böyle olur işte. Ayrıldıkları süre boyunca başkasıyla sevgili olmasına karışmış baak baaak baaak! Hayır yani madem karışıyorsun sevgili ol değil mi oyalayıp durmuş kız da anlamamış. Hata bence Ezgide çocuğun ne mal olduğunu bir türlü anlamamış. Adamın gerçekten içine oturacağını düşünüyorsa mesaj atsın yok oturmayacak totosunu daha çok kaldıracaksa bir şey yazmasın derim.

ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar

Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor

ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.

Bazı şeyleri sormaya gerek mi var? 5 sene birlikte olacağım, ayrılacağız sonra hiçbir şey yok gibi konuşmaya devam edeceğiz adam hayatıma müdahale edecek ben askerlikten dönmesi için salya sümük bekleyeceğim dönüp BİZ ŞİMDİ NEYİZ diye sormam. Gerek mi var? Ne olduğumuz ortada değil mi? Bu soru bile adama gaz vermiş, kendini başı boş sanmış.

Ezgi'ye ders olsun, illa bir şey yazmak istiyorsa yazıklar olsun deyip engellesin ama niyeyse Ezgi, Burak şimdi dönse okeyleyecek gibi. Önce dönüşü olmadığını bi anlasın bu adamdan hayır mı gelir

Tez elden onu seven değer veren BEKLETMEYEN birini bulup yoluna baksın. Ezginin yerinde olsan nokta bile yazıp yollamam. Zaman zaten böyle insanları pişman edecektir ve Ezgi kızımıza gösterecek ohhhh dedirtecektir. Olan boşa giden zamana olmuş.

Süpriz dediği şey kendine sevgili bulmakmiymis
Ezgi de desin ki sen sürprizini daha erken gösterdin bu sürprizi senden aylar önce ben bulmuştum ama böyle daha eğlenceli oluyordu. Sen oyunu bozdun artık bu oyun bana zevk vermiyor desin.
Ava giderken avlandin durumu yani kim kimi enayi yerine koyuyormus anlasın burak beyefendi

Bi cogu bosver diyecek.
Ama ben inaniyorumki bazen ' gururlu olmayi/ basini dik tutmayi/ asilce sessizce cekip gitmeyi" demek yetmiyor. Icndeki kor yaniyor.
Satmisim dunyayi be, benim canimi yakanin yuzune tukurur, tum bildigim kufurleri sayar,tum limani yakar oyle giderdim.
Bknz: aldatan kocasini elaleme rezil eden kadin gibi kadin. Benim hayatimi karartmis bunun bi bedeli olmali!
Intikam al elin yakasinda olsun omrun boyu demiyorum. Son bi belasini oku o pisligin ve ertesi gun ofken sonmus bi sekilde yep yeni bir hayata basla basin dik.

O mesaji atardim belasini okurdum.

iğrençmiş gerçekten.
bir erkek askere gittiği zaman genelde kazık atan malesef kızlar oluyor ama askerde kalitesizliğini belli eden erkeği ilk defa görüyorum :) bir insan ancak bu kadar alçalabilir. kendime sevinmekten duruma üzülemedim. büyük köşeden dönmüşüm. çok sağol :) yaz geç kız içinde kalmasın.

Bi cogu bosver diyecek.
Ama ben inaniyorumki bazen ' gururlu olmayi/ basini dik tutmayi/ asilce sessizce cekip gitmeyi" demek yetmiyor. Icndeki kor yaniyor.
Satmisim dunyayi be, benim canimi yakanin yuzune tukurur, tum bildigim kufurleri sayar,tum limani yakar oyle giderdim.
Bknz: aldatan kocasini elaleme rezil eden kadin gibi kadin. Benim hayatimi karartmis bunun bi bedeli olmali!
Intikam al elin yakasinda olsun omrun boyu demiyorum. Son bi belasini oku o pisligin ve ertesi gun ofken sonmus bi sekilde yep yeni bir hayata basla basin dik.

O mesaji atardim belasini okurdum.
öncelikle tebrik ediyorum sizi bu dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin bize hak etmediğimizi yaşatmaya hakkı yok. Ben arada kaldım atma bosver dedim oda icim icimi yiyor diyor o zaman dediğiniz gibi atsın yoluna baksın peki ne yazmalı böyle için dan diye otursun ?

Ben olsam dayanamaz bişey yazardım kesin
Madem benim icime oturdu onunda otursun isterdim
Ben seni adam bildim bekledim sen bana ne ne yaptın dilerim beni mumla ararsın
Tarzı bişey bişey

Ben şu an ezgiye mesaj atmak istiyorum; "e be kızım, ilişkinize isim bile koymayan adamın asker yolunu hangi akla hizmet beklersin ki?" diye.
bende söyledim onu diyor ki 5 sene geçmiş ailesiyle içli dışlıyız evlenme teklifi bile etmiş bu sürede konusurkende sevgili gibiydik zaten öyle olmasa sürekli kıskanclık sergilemezdi diye ama son vuruşu gol olmuş cocuğun

Asil bi insan değilim galiba. Ben direk arardım, mesajla falan uğraşamam. Karaktersizliğini ve türlü türlü bulabileceği belaları anlatır, o zaman sessizliğe gömülürdüm. Neden içimde patlasın ki söyleceklerim?

Herseyin farkinda oldugunu yazsin sonra da her yerden engellesin hayatindan tamamen cikarsin

bende söyledim onu diyor ki 5 sene geçmiş ailesiyle içli dışlıyız evlenme teklifi bile etmiş bu sürede konusurkende sevgili gibiydik zaten öyle olmasa sürekli kıskanclık sergilemezdi diye ama son vuruşu gol olmuş cocuğun
evlenme teklif etmiş insana o zaman neden soruyo ki biz neyiz sevgili miyiz diye? evlenme teklif edilmiş kabul edilmişse sevgili değil sözlü olunur. illa da yüzük olması gerekmez. O zaman adam askerdeyken ezgiyi aldatmış oluyo. Bunun hesabı tabiki de sorulur. Hatta fitil fitil burnundan getirilir sonra da terkedilip gidilir.

Olan olmuş arkadaşın önüne baksın kelime israfı.Çok yazmak içi soğusun istiyorsa karaktersize ne denirse onu desin.Ben yazmazdım sabrederdim eminim birgün yazardı

Back
X