ne yapsa doğru olur ?

mesaj atmalı mı

• atsın

OY: 14 40,0%
  • atmasın

OY: 21 60,0%

• Ankete Katılan
    35
öncelikle tebrik ediyorum sizi bu dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin bize hak etmediğimizi yaşatmaya hakkı yok. Ben arada kaldım atma bosver dedim oda icim icimi yiyor diyor o zaman dediğiniz gibi atsın yoluna baksın peki ne yazmalı böyle için dan diye otursun ?

Icinden ne geliyorsa.. ne soylemek istiyorsa. Ben zamaninda ayrilirken sevgilimden bi mesaj yoluyla " hakkim helal olsun, san kizgin degilim hata sende degil" diye ayrildim. Oysa beni aldatmisti, sirf asil bi sekilde cekip gidiyim havam olsun diye paramparcayken onu kirmamistim. Sonra sosyal medyada neler paylasmis?" Ben canimi verirdim ama giden kolay yolu secti bla bla". Baktimki ben durduk yere giden oldum, demekki bu pislige yuzunw yuzune vurmaliymisim hatalriniki kendini bi halt sanmasin. 6 aydan daha uzun bi sure " acaba icimi dokmek icin, daglara taslara sigmayan acimi kusmak icin bana ettiklerini bilsin diye haykiriyimmi nefretimi, o nefret mesajni yinede yaziyimmi?" Diye dusundum durdum.
Herkes bana yine yazma dedi. Dogru 6 ay sonrasina yazmak absurd olurdu ama keske daha tazeyken hersey nefretimi kussaydim ilk donemde.
Kac kere keske oyle yapsaydim dedim.
" dunyada basina gelen her belada aklina ilk ben geliyim, sapsik58 in hakkina girdim o yuzden bu aciyi yasadim de" yazmak isterdim.
Nasil serefs.. nasil karaktersiz biri oldugunu yazsin. Verdigi sozleri hatirlatsin. Sen bana boyle yaptin ama oysa ben senin icin su guzel hayaller kurmustum desin. Ve eklesin" iste bu yuzden, benim bu temiz duygularim yuzunden benim dunyam guzellesicek ve sende artik bundan smra umrumda degilsin". Desin.
Ofkesini kustuktan snra isterse bide senin yaninda aglasin saatlerce. " aglama degmez" frlan deme. O zehir disari atilmali, artik herseyi salsin.
Su noktadada sen yardimci ol : asla sosyal medyadan takip etmesin gizliden gizliye. Arkadasinin sosyal medya hesaplarini al sifreyi degistir. Bakamasin sayfasina o erkegin. Ancak boyle yeni bir hayata baslaya bilir
Ve... ertesi gun yeni bir hayat basliyor arkadasin icin: uzun zamandir yapmak istedginiz bisey yapinn, butun gun alisveris, yada bi kac gunluk guzel bi gezi :))

Burak Ezgi’yi yedekte bekletmiş belli ki. Ben olsam kırılan gururumu daha fazla kırmam yani hiçbir şey yazmam muhatap olmam. Hatta iletişim olursa benim de görüştüklerim oldu arada moduna girerim

Arasin soylesin sonrada bidaha acmasin arasada... ayrica unutmasin affederse evlense bile yine aldatilir

Yazmasın bence. Burak Ezgiye bekle dediği zaman keşke Ezgi kabul etmeseydi bu belirsiz durumu. Burakta da hiç vicdan yokmuş hem bekle diyor hem sevgili yapıyor pes

Ailesiyle çok yakın yazmışsın, ailesine onlara ne kadar saygı duyduğunu ama Burak'ın yaptığı bir hatadan dolayı artık bu kadar sık hayatlarında olmayacağını belirtip Burak'ın olayları ailesinden öğrenmesini sağlayabilir. Hem Burak'la konuşmamış olur. Hem de bildiklerini dolaylı yoldan göstermiş olur. Ama bence bunu yaparsa şikayet eder gibi ne yaptığını söylemek yerine "yaptığı bir hatadan dolayı" gibi cümlelerle belirtmesini tavsiye ederim

Yazıp daha fazla kendisini düşürmesin, aileye hizmet ettim demek ne demek? Bir zahmet paşa paşa uzaklaşsın az ağırlık iyidir.

Kabahat sende degil.
Seni adam yerine koyup yolunu gözleyen bende...

Yeni sevgilin hayirli olsun.

Darisi basima;)

Yazar, aninda da her yerden engellerdim cevap vermesine firsat vermeden..

Yazsın tabi canım neden yazmasın yani o kadar zaman içinde mi kalsın laf sizinki de gerçekten çocuk orda gününü gün edicek senin arkadaşınfa bekleyecek maşallah ona ne diyeyim kendi düşen ağlamaz

Ben ezginin yerinde olsam bana ulaşacağı her yerden onu ve ailesini engellerim. mutlaka farkeder, ne oldu acaba diye kafayı her durur askeriyede

Ezgi de Burak’ a bir sürprizi olduğunu söylesin belki en azından pisliklerini kıza anlatacak korkusuyla huzuru kaçar.

Back
X