- Konu Sahibi elizyagmur
2 hafta önce kendimi gerçkten kötü hissederek yeniden diyet yapmaya başladım. Bu ara 1.68 boyunda 69 kiloyum. Günler haftalar aylar geçiyor ve ne yapsam kilo veremiyorum. 3 sene önce diyetisyene gidip 8 kiloyu tam 7 ayda vermem ayrı bir komedi hikayesidir ve ilk defa o zaman 61 kg olup baya zayıf olmuştum sora yeniden kilo aldım. Çok kilolu değilim ama çok kafama takıldığı için takıntı oldu ve artık 58 kg olmayı kafama koydum. Bu arada triod için kontrolede gittim ve triodlerim yavaş çalıştığı için ilaç kullanıyorum 2 aydır. Ve ocak basından beri çok dikkatlyim ayrıca sporada gidiyorum bunu yanında son bir haftadır o kadar güzel ve düznli yediklerime dikkat edip 5 gün spor yapmama ragmen 1 kg almışım. Dün tam bütün isteğim arzum kaçmışken. PES ETMEYİP buraya da yazaral devam etmeye karar verdim.
Ben tatlıya dayanamıyorum. Ama son 1 haftadır kuru kayısı dışında tatlı yemedim. Kendimi tebrik ediyorum
Dün tekrar tartıldım ve 1 hafta önce 68 ken dün 69 çıktım.
Ve ben hayatımda hiç 58 kilo olmadımmmm....
Ben tatlıya dayanamıyorum. Ama son 1 haftadır kuru kayısı dışında tatlı yemedim. Kendimi tebrik ediyorum

Ve ben hayatımda hiç 58 kilo olmadımmmm....
Son düzenleme: