Ne yapsam bilemedim:(

gonul meselesi demi canim..
nasil tanistiniz neden kandirildigini dusunuyorsun ne zamandir birliktesiniz sirayla anlat canim..
anlatirsan yardim edebiliriz ancak..:1hug:

evet canım bir şey anlaşılmıyor ama anlatırsan el birliğiyle yardım ederiz gibi geliyor :)

ayrı şehirlerdeyiz 2 gün oldu daha daha öncesinde flört ediyo gibi bişeydik ama dalga mı geçiyo anlamdım ki yaa hiç arayıp sorduğu yok bi de ayrıyız yani hiç mi merak etmez insan yok yok kesin kandırdı beni belki de bi sürü vardır benm gibi :S

Flört ediyoır gibiydik demişsiniz, yani ilişkinizin bir adı yoktu. Belkide siz flört gibi hissettiniz ama karşınızdaki sadece arkadaşça duygular besliyordu. Kısacası ilişkinizin bir adı yokmuş, böyle dertleneceğinize arayıp açık açık konuşsanıza.

sen ınanmıyorsun bu çocuga, elınde senın gıbılerden çok oldugunu duşunuyorsun, aşık olmak ıstemıyorsun, senı kullandıgını duşunuyorsun. sana göre bu çocuk çakalll doğru mu anlamışım

aslında inanmak istiyorum ama beni niye sevsin ki diye düşünüyorum:S bunu ona da söyledim ilk başta güvenmediğimi yani dalga geçmediğini söyledi güvenmemi istedi ama nerden bilicem doğru söylediğini?

aman netten hayır gelmez güzelim boşver yaşın henüz çok genç kimler çıkar karşına üzlmeye değmez bence bırak gitsin

zamanla ögreneceksın, bıtanem olmayın şuan arkadaş olun tanıyın bırbırınızı sonra bu kaygıların bıter. belkı de gercekten ıgrenç bırı ama belkı de tam tersı. bunu iz surerek sureklı çaktırmadan gözlemleyerek ögrenebılırsın. ama yanlış yapıyorsun, özguvensız davranıyorsun, benı nıye sevsın degıl. ben onu nıye sevmelıyım dıyeceksın. sensin önemlı olan, ıstersen kalır, sen ıstersen gıder. onu mattah bır şeymış gıbı de yuceltme, agırdan sat kendını. erkekler bır kadının saçının telı ıçın bıle kıvranır bın numara çeker bunu unutma. kendne guven.

msn i de sil canm.şöle senn çevrenden,sevgisini yakınen gösterebilcek seni seven birini bul bence...bırak neti...şansa çıkar iyi biri ama %0,001 şansla bence :))

Kaç yaşındasın sen kuzum???
ınternetten tanıştınız, hiç görüştünüz mü??? Kaç kez görüştünüz, ne kadardır flört ediyor gibiydiniz ve nekadardır adı konmuş bir ilişkiniz var.... Ne kadar zamandırseni aramıyor....
Yani bunları bilmeden yrum yapamıycam ama siz kendi kendnize gelin güvey olmuşsunuz sonra da kendi kendnize boşanmışsınıız gibi bişey olmuş....

bence nette hiç aşk sevgi arayışına girme tatlım sakın sakın

aşık olacaksan seveceksen çevrendekilerden olsun canım arkadaşlarının arasından olsun
internet hep hüsranla acıyla bitiyor çevreden gördüğüm hep o
yol yakınken bırak kendi yoluna gitsin

Back
X