• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedimmm :/

emine_

mutlu olmak...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
95
3
98
İstanbul
Kızlar benim bundan 1 buçuk ay önce bir sevgilim vardı ben sevgilimi ilk gördüğümde hoşlanmıştım bizim sınıftandı ama o da bana açılınca soğumuş gibiydim sanırım zor olanı seviyorum neyse ben bi sebepten dolayı ayrıldım sevgilimden ayrıldığımız süre boyunca hep mesajlar yazıyordu konusuyoduk ama normal olarak geçen gün babaannesi vefat etmiş üzgündü buluşcaktık dün sonra mesaj attı 1 saat vaktim vardı o da yarın daha fazla vaktin varsa öle buluşalım dedi bende bulışmayalım dedim o da işte buluşmaya niyetin yokmuş zaten buluşsakta bana kendimi kötü hisstirceksn o yüzden ilk gittiğin gibi temiz kal bnde dedi bende bidaha mesaj atma dedim bu sabah baktım beni facebooktan silmiş sinir oldum neden bilmiyorum benimle ilgileniyorken onu düşünmezken şimdi ne yapsam yazsam mı diyorum yazmalı mıyım sizce :/ bu arada çok aşık olmaamda hoşlanıyorum

can sıkıntısı, bir uğraş arayışı içinde olduğunuzu düşündüm ...face den silmesi niye bu kadar zorunuza gidiyorsa, siz demişsiniz bir daha mesaj atma diye.. iyi de yapmış silerek.. bence kendinize daha güzel uğraşlar bulun birilerinin hayatı dışında (:

cocuk sana daha fazla vaktın oldugunda bulusalım demıs hayır senı ekmek fılanda yok ortada cocuk senle daha cok gorusmek ıstemıs sana deger vermıs sende bulusmayalım yazmıssın bu nedır ya hıcbı anlam veremedım ben.cok bencılce..

can sıkıntısı, bir uğraş arayışı içinde olduğunuzu düşündüm ...face den silmesi niye bu kadar zorunuza gidiyorsa, siz demişsiniz bir daha mesaj atma diye.. iyi de yapmış silerek.. bence kendinize daha güzel uğraşlar bulun birilerinin hayatı dışında (:

haklısınız aslında

cocuk sana daha fazla vaktın oldugunda bulusalım demıs hayır senı ekmek fılanda yok ortada cocuk senle daha cok gorusmek ıstemıs sana deger vermıs sende bulusmayalım yazmıssın bu nedır ya hıcbı anlam veremedım ben.cok bencılce..

Bende bencilce davrandığımı düşündüm sonradan pişman oluyorum böyle davranıp

hatalı olan sensin bence.çocuğun yerinde olsam bende aynını yapardım.

madem sevmiosun niye oyalıosun ki anlamadım :26:

Back
X