Konuya şöyle başlıyayım . Ben 17 yaşındayım . Aynı yaşta bi erkek arkadaşım var . 4 aydır güzelde bi birlikteliğimiz var . Ayrı okullardayız aramızda 1 , 1 buçuk saatlik yol var zaten . Hafta da bir buluşup bişeyler içiyoruz , bişeyler paylaşıyoruz . Herşey çok güzel . Ne derslerimi nede başka bişeyi kesinlikle olumsuz etkilemiyo zaten bu durum . Ama benim yaşımda herkesin olduğu gibi , benimde aile sorunum var . Bu tarz şeylere 'derslerimi etkiler kafamı karıştırır ' gibi nedenlerden dolayı çok soğuk bakan bi ebeveyne sahibim . Anadolu lisesinde okuyorum derlerim çok iyi. E doğal olarak benden beklentileri de çok yüksek . Erkek arkadaşım olduğunu öğrenirlerse kesinlikle kabul edemezler bunu :/ Ama bende yalan söylemek istemiyorum . Mesela onunla buluşucağım zaman kitap almaya gidiyorum , sinemaya gidiyoruz kızlarla , tarzı şeyler söylemek zorunda kalıyorum
Elinde sonunda da öğrenicekler gibime geliyo
ne yapsam bilmiyorum . Sevgilimi seviyorum çok düzeyli güzel bi ilişkimiz var bitmesini asla istemiyorum ama aile sorunum çok içimi sıkıyo
Akıl vericek olan var mı ?? Lütfen :/