• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilmiyorum :/

ooesmaoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
61
0
86
İstanbul
Konuya şöyle başlıyayım . Ben 17 yaşındayım . Aynı yaşta bi erkek arkadaşım var . 4 aydır güzelde bi birlikteliğimiz var . Ayrı okullardayız aramızda 1 , 1 buçuk saatlik yol var zaten . Hafta da bir buluşup bişeyler içiyoruz , bişeyler paylaşıyoruz . Herşey çok güzel . Ne derslerimi nede başka bişeyi kesinlikle olumsuz etkilemiyo zaten bu durum . Ama benim yaşımda herkesin olduğu gibi , benimde aile sorunum var . Bu tarz şeylere 'derslerimi etkiler kafamı karıştırır ' gibi nedenlerden dolayı çok soğuk bakan bi ebeveyne sahibim . Anadolu lisesinde okuyorum derlerim çok iyi. E doğal olarak benden beklentileri de çok yüksek . Erkek arkadaşım olduğunu öğrenirlerse kesinlikle kabul edemezler bunu :/ Ama bende yalan söylemek istemiyorum . Mesela onunla buluşucağım zaman kitap almaya gidiyorum , sinemaya gidiyoruz kızlarla , tarzı şeyler söylemek zorunda kalıyorum :( Elinde sonunda da öğrenicekler gibime geliyo :( ne yapsam bilmiyorum . Sevgilimi seviyorum çok düzeyli güzel bi ilişkimiz var bitmesini asla istemiyorum ama aile sorunum çok içimi sıkıyo :( Akıl vericek olan var mı ?? Lütfen :/

Allah affetsin 4 senedir aileme hep bu yüzden yalan söyledim:14:
Hiç hoş bi durum değil ama çok şükür annem biliyordu ona çoğu zaman söylüyordum yani kısmen de olsa içim rahatlıyordu
eğer annen anlayışlıysa ona söyleyebilirsin ilişkinizi ve en azından annenin haberi olur buluştuğunuzdan
başka da ne yapabilirsin inan ki bilmiyorum yani çözebilseydim kendim uygulayacaktım yalan söylemekten kurtulayım diye:1:

canım
kızların en iyi arkadaşları anneleridir
belki şu an bunu fark edemiyorsun ama ileride öyle olacaktır
her şeyini annenle paylaşıp onun tavsiyelerine kulak verirsen hiç üzülmezsin
bence annenle bu konuyu paylaşıp burada anlattığın gibi durumunu ve yalan söylemekten duyduğun rahatsızlığı söyleyebilirsin
o da seni anlayacaktır çünkü annen de bir zamanlar 17 yaşındaydı ;)

valla ben senin yasindayken anlatmistim daha da beni bir yere yollamamisti:)))bende anlatmamaya karar verdim.18 yasimda sevgilim oldu 4 yil ciktik ve ben anneme 2.yilimda soyledim.o ara universite de okuyodum o yuzden pek karismadi.4.yildan sonra da evlendik askimla:)))

Canım bence cesaretini topla bir cesaret önce annene söyle çocuğu anlat düşüncelerini ve seni etkilemediğini söyle ne olursa olsun anlayacaktır bence. Bende doğulu bir ailenin kızıyım. Annem böyle eskiden kızardı gelip te karşıma birini getirme diye . sonra baktı ki eve hediyeler geliyorr anlatmak zorunda kaldım hiç te aklıma gelmezdi bir gün annemle onun dedikodusunu yapacağımız :1: Bende üni. hazırlanıyorum ama anlatıp rahatladım hiçbir yönden düşüncem yok en azından ne olur ne biter diye . Sende ölç tart iyi bir zamanda söyle annene güzelce anlatırsan birşey olmaz diye umuyorum :))

Back
X