Eşimle tanıştık flört dönemimiz bir ayrıl bir barış geçti.o süreçte yılbaşında saat tam onikide birisi aradı kim diye sordum söylemedi gıcıklığina aramıştir dedi ogün bugündür ben ona bir daha güvenemedim bir kaç kez yalanınıda yakaladım o zaman yalanını yakalamak için bir çabam yoktu şimdi ise hiç güvenemiyorum sürekli yalan söylediğini beni aldattığını düşünüyorum ama her seferinde elde var sıfır.çikma sürecinde beni aldatmış karşi taraf söyledi bir şekilde yemin etti barıştık sonrada evlendik evlenmemi gerektirecek hiç bir sebep zorunluluk yoktu bunlari bile bile nasil affettiğimi hiç sormayin bende bilmiyorum evlendikten sonrasi tabiki güzel zamanlarimizda çok oldu ama güvenemediğim için herşey iki tarafli zehir oldu.şimdiyse eşim bana güvenmiyorsun sevmiyorsun senin tek yaptiğin anlamsizca kiskanmak ispatladiğin hiçbirşey yok çünkü ben hiç bişe yapmıyorum diyor defalarca şans verdi atlayayim diye psikologada gittim psikiyatristede bu bende bitiyor tek sorun bu her hareketinden anlamlar çıkarıyorum başka hiç bi sorun yok ne ailevi ne başka bişey eşimi seviyorum ama korktukca aldatilmaktan kin duyuyor sevgimi gösteremiyorum sürekli suçluyorum böyle giderse beni bırakacak yuvamiz yikilacak.benim yaşadiklarima benzer şeyler yaşayan varmidir paylaşirmisiniz