Ne yapsam da kendime güvensem?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
yıllardır görmediğim bir arkadaşım sosyal medyadan mesaj attı konuşmaya başladık.görüşmek istedi.biz zamanında duygusal bir paylaşım yaşamıştık.sonra ben evlendim boşandım ama o hep aradı beni.ben aklındaki gibi kalmadım ama on yıl oldu görüşmeyeli fiziksel olarak değil bunu kastetmiyorum kişilik olarak o kız değilim artık.görüşelim diyor ama büyü bozulur diye korkuyorum.
Ve o kendini çok geliştirdi.şirketi 50ülkeyle ticaret yapıyor alanında tek Türkiye de.başka bir alternatif şirket yok.altı dil biliyor ve çok iyi bir eğitimi var.ben kendimi geliştiremedim pek.aynı yerde sayıyorum desem yeri.tanıdığı o cesur kız da değilim artık.törpülendim.görüşmesem mi ki

Uzun süredir görüşmemişsiniz, kendiniz de diyorsunuz “o kız değilim artık” diye. Neyin büyüsü bozulacak ki?

İyi gelecekse görüşün, özgüvensizlik yaşayacağınız bir durum yok. Sadece artık daha olgun ve hayata dair daha tecrübelisiniz.

Bence görüşün, hatta adamın şirketinin reklam yüzü olun. Alanında tek rakibi yok vs :)
Şaka bir yana hayat herkese aynı imkanları sunmuyor.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.

belki o da sizin gibi düşünüyordur kimbilir.... Türkiyede iş konusunda rakibi olmasada başka konular vardır takıldığı.... yaşlanmışmıyındır, kiloda aldım beni şişman bulabilir,saçlarımda sanki açıldı biraz, ya yüzümdeki çizgiler vb.... özgüven sorunu yaşayacağınız bir durum yok... bazen işler göründüğünden çok daha başkadır.... görüşmek istiyorsanız görüşün. sadece kendi düşüncelerinize önem verin... ne işlere sahip olupta daha konuşmayı bilmeyen insanlar var.... sadece kendinize güvenin... onun sizin için ne düşündüğü değil sizin onun için ne düşündüğünüz önemli ve o yüzden onun düşüncelerini yahut düşünebilicekleri tahmin etmeye çalışmayın. istediğiniz gibi yaşayın ve görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…