Ne yapsam etsem bilemedim .s

EndoplazmikRetikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
24
0
36
Antalya
Geçen sene yeni bir okula başlamıştım ve bu okulda bir çocuk vardı okulda pek muhabbetimiz yoktu rakiptim onun için fakat ben okul birincisi oldum ondan sonra sınav vardı zaten konuşmadık yazın bayağı muhabbet ettik biraz yakınlaşma oldu aramızda ama elle tutulur pek bir şey yoktu dün akşam ilk defa mesaj attı iyi geceler diye yanlış oldu sanırım dedim hayır doğru oldu sana attım dedi neyse biraz konuştuk sanki bir şey ima eder gibiydi konuştuk biraz daha en sonunda
Tmm cnm bunu yatmadan önce düşüneceğim şarj bitmek üzere sende yat artk iyi uykulr aydin güzel:) dedi. Aydin güzel derken ne demek isteiğini sordum söylemedi fazla merak iyi değildir falan dedi kaldı grs dedim grs dedi.
Tam benim hayal ettiğim,istediğim gibi birisi çok efendi zeki dürüst birisi ve ben bu söylediğini araştırdım bulamadım mesaj da atmak istiyorum bunu bahane ederek atmalı mıyım ?
Yoksa hiç mi mesaj atmamalıyım ? Kızlar lütfen yardım edin..

Dışarıdan şunu yap ya da şöyle yapma demek çok da doğru olmaz hele de bu kadar bilgiyle. Genel olarak şunu söyleyebilirim her konuda içinden geleni yap ama yapmadan önce iyice düşün saece hislerinel değil amntığınla da hareket etmeye çalış (kii böyle durumlarda mantık devredışı kalabiliyor ama sen yine de biraz sorgula) . Böyle yaparsam ve karşılığında nasıl birşey görürüsem üzülürüm ya da mutlu olurum, üzülürsem altından kalkabilir miyim gibi birbirleriyle tart derim ben.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…