Ne yapsam lütfen herkes bir fikir versin?

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Köpeğim var yalnız kalmaya alışık ama en fazla 4-5saat yalnız kaldı.Çok seviyoruz köpeğimizi 5 aylık her yere götürüyoruz hiçbirşeyini eksik etmiyoruz,sevildiğinin çok farkında bir köpek.Ama biz istanbula gidicez kısa bir süre için. Planımız cuma akşamı yola çıkmak pazar akşamı yada pazartesi sabahı evde olmak.Napıcaz köpişimizi hiçbilmiyoruz.Götürmemize imkan yok bir kere onu söyliyim .Ananeme bırakabiliriz bakarlar ama hasta olur mu acaba?Çok iyi bakıyoruz çünkü hiç hasta olmadı.Aşıları tam.Ama ananemde de köpek var ve biraz asabi sorunlu bir köpek kız köpekleri hiç sevmiyo saldırıyo çok.Ve aşılarını yaptırmıyo olabilirler 100 kere sorduk ama bence yalan söyliyo olabilirler böyle konulara önem vermezler çünkü .biraz da yalancılıkları var.Risk almalı mıyım bilmiyorum ya of çok kötüyüm el bebek gül bebek büyüdü

Amacım eleştirmek değil fakat köpek alırken başta böyle şeyleri de düşünmek gerekiyor. Götürmemizin imkanı yok demişsiniz? O zaman siz de gitmeyin. Belki konu ailedir ya da önemli bir şeydir fakat ben şahsen ölüm kalım meselesi olmadıkça kedi-köpeğimizi bırakacak bir yerim yok ise, hiç gitmemeyi tercih ediyorum. Hatta tercih ediyorum demeyim, kedim var ise bunu yapmak zorundayım, o benim sorumluluğumda çünkü. Yıllardır da ne bir akraba ziyareti ne uzun bir tatile gidebildim. Ailem gidiyor ama ben kedimi kimseye bırakamadığım için gitmiyorum, evde tek kalıyoruz kedimle mecbur. Ya da yanımda götürüyorum en güvenlisi. Anneannenize güveniyorsanız ona bırakın, bir yandan da dediğiniz gibi aşılarının olup olmadığına güvenmiyor iseniz 5 aylık köpek için tehlikeli olur, bağışıklık sistemi çok gelişmemiştir çünkü. Pansiyon için pahalı diyorsunuz ama böyle zor durumda kaldı iseniz köpek alırken bu gibi masrafları düşünmediniz mi? Ben de kedimi 1 ay pansiyona bırakacak maddi güçte değilim ama mecbur kalınır ise 2-3 gün bırakacak parayı ayırabilirim.
Biraz ters yazmış olabilirim fakat sözlerim sadece size değil. O kadar çok görüyorum ki böyle şeyleri, köpek alınıyor ama böyle ayrıntılar düşünülmüyor. Siz yarın yola çıkacaksınız 1 gün kalmış, köpeğin akıbeti hala belli değil.

Biraz ters yazmışsınız.Tabi herşeyini düşündük kendimiz durumumuz sıkışık oldğunda bile aşılarını eksik etmedik keyfimiz için mama bırakıp günlerce evde bırakmadık.Böyle kişiler çok var tabiki ama tanımadan etmeden böyle yorum yapmanız açıkçası kırdı beni.Pansiyon son tercih hiçbirşey yapmazsak tabiki pansiyona bırakıcaz yemek su bağlayıp balkonda bırakıcak insanlar değiliz.Tutumunuz çok yanlış ben köpeğimizi düşünmüyor olsam buraya yazmam bile.Biz köpeğimizi çok küçükken sahip olduk hareket bile etmiyorddu küçücük birşeydi çok da iyi eğittik çok da iyi baktık ,neyse ben bunları niye size anlatıyorsam zaten siz kafanızda tablo kurmuşssunuz kötü aile diye.
Yardımlar için teşekkürler başka yardım beklemiyorum biz halledicez

hayvan sevginiz ne güzel yalnız bıraz abartmıyormusunuz insanlar çocuklarını bile emanet edıyor yakınlarına :44:

fazla bir zaman kalmıyorsunuz en güveniliri pansiyona bırakmak.Zamanınız varsa fiyat araştırması yaparsınız.Uygun olanına bırakırsınız.Acil durumlarda da mecbur bu yönteme başvurursunuz.Güvendiğiniz bir kişiye bırakın diyecem ama herkes hayvan sevmiyor yada evinde istemiyor..

hayvan sevginiz ne güzel yalnız bıraz abartmıyormusunuz insanlar çocuklarını bile emanet edıyor yakınlarına :44:

Doğru tabiki çok doğrusunuz

sng, veterinerle konuştum bugün o iki günlüğüne bakabilirmiş.vallahi ananemden daha fazla güveniyorum hayvan sevgisi çok olan bir adam, bizim mıncırığı da çok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…