- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Amacım eleştirmek değil fakat köpek alırken başta böyle şeyleri de düşünmek gerekiyor. Götürmemizin imkanı yok demişsiniz? O zaman siz de gitmeyin. Belki konu ailedir ya da önemli bir şeydir fakat ben şahsen ölüm kalım meselesi olmadıkça kedi-köpeğimizi bırakacak bir yerim yok ise, hiç gitmemeyi tercih ediyorum. Hatta tercih ediyorum demeyim, kedim var ise bunu yapmak zorundayım, o benim sorumluluğumda çünkü. Yıllardır da ne bir akraba ziyareti ne uzun bir tatile gidebildim. Ailem gidiyor ama ben kedimi kimseye bırakamadığım için gitmiyorum, evde tek kalıyoruz kedimle mecbur. Ya da yanımda götürüyorum en güvenlisi. Anneannenize güveniyorsanız ona bırakın, bir yandan da dediğiniz gibi aşılarının olup olmadığına güvenmiyor iseniz 5 aylık köpek için tehlikeli olur, bağışıklık sistemi çok gelişmemiştir çünkü. Pansiyon için pahalı diyorsunuz ama böyle zor durumda kaldı iseniz köpek alırken bu gibi masrafları düşünmediniz mi? Ben de kedimi 1 ay pansiyona bırakacak maddi güçte değilim ama mecbur kalınır ise 2-3 gün bırakacak parayı ayırabilirim.
Biraz ters yazmış olabilirim fakat sözlerim sadece size değil. O kadar çok görüyorum ki böyle şeyleri, köpek alınıyor ama böyle ayrıntılar düşünülmüyor. Siz yarın yola çıkacaksınız 1 gün kalmış, köpeğin akıbeti hala belli değil.
hayvan sevginiz ne güzel yalnız bıraz abartmıyormusunuz insanlar çocuklarını bile emanet edıyor yakınlarına :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?