• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam nasıl yapsam :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
Iyı aksamlar lutfen bana bı akıl verın. Unı 3. Sınıfım ama hıc kıyafetım yok. Paramın yokluğundan değil 300 lıra aylık kredı alıyorum ama aldıggımın ertesı gunu bitiyor. Telefon aldımpnu ödüyorum baska borclarım falan var. Inanır mısınız hala bır tane topuklu ayakkabım yok :(( yetıstıremıyorum sanırım kıyafet almaya parayı. Nasıl yapabılırım kıyafet almak için nasıl para koyabilirım kenara yardım edın lütfen

Yanlıs anlamayın lütfen sadece nasıl kenara para koyarım onun hakkında fıkır istiyorum

Telefon ödüyorsun, borçların var, öğrencisin 300 liradan nasıl arttıracaksın ki?
Yetmiyorsa çalışmayı deneyebilirsin.

Seni çok zorlamayacak ve derslerini etkilemeyecekse part time çalışmanı öneririm.

Arkadaşım çalışabilirsin. Ünideyken tam zamanlı çalışıyodum sınavdan sınava gidiyodum.
Hsonları çalışabilirsin akşamları çalışabilirsin.
Marketlerde stand hostesliği yapabilirsin mesela 100lira gibi bi para veriyolar.
Ayda 8 kere gitsen 800 yapar.

Biz de okuduk, biz de aynı sıkıntıları yaşadık. hafta içi var okul ama haftasonu yok... Haftasonları çalışabilirsin, ajanslara falan başvurabilirsin, günlük 50-70 lira arası veriyorlar, bu öğrenci için iyi bir miktar...

Back
X