ne yapsam, ne yapsam :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gokkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gokkk

Ziyaretçi
merhaba arkdşlar :)
benim henüz yepyeni mini minnacık bi ilşkim var 1 buçuk aylık :) biz erkek arkadşmla aynı yerde doğup
büyümüşüz ama ne yazık ki farklı şehirlerde okumaya başladıktan sonra hoşlanmaya başladım ondan.
benim için çok imkansız olduğunu düşünüyodum aramızdaki 5 yaş fark,
onun voleybolcu olması, yakışıklı olması ve muhtemelen kapısında kuyruk olması gibi nedenlerle.
önce feysbukta arkadaşça sohbetlerimiz oldu öyle tanıttım kendmi tamamen arkdşçaydı.tatilde ikimiz de( her tatilde
yptğmz gibi) o büyüdğmz şehre gittik. net üzernden knuşmalarımızı devam ettirdik orda.bi süre sonra konuşmalarımız aşk,
yalnızlık ve ilişkiler üzerine olmya başladı.düşünceleri o kadar hoşuma gitti ki işte dedim aradğm erkek bu.kolay aşık olmayan,
yaşının 23 olmasına rağmen çok az birlkteliği olan,
sıradan ilşkilere önem vermeyen,karşısına çıkan insanı tanıdıktan sora sevebilen biri:)
ancak hayatımı kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum bu aralar,
arkdşlarımla mutluyum şimdilik demeyi de ihmal etmedi :)
bu konuşmalar sırasında ben de aşk hakkındaki düşüncelerimi ona anlattğmda etkilendiğini
hissedebildim çnkü benim düşüncelerimi öğrendkten sora daha çok ciddiye almya başladı beni.
sora bi gün büyük buluşma gerçekleşti.ikimizin de aynı yerde bi işi vardı yarım saatlik bi yol boyunca ona eşlik edicektim
ama yoldaki muhabbetimizde çok eğlendik baya güldürdüm onu bi yerde oturup konuşmak istedi.peki dedim konuştuk.
hayatını kkmseyle pylaşmak
istemeyişinin nedenini şöyle açıkladı 'bn arkdşlarmla oluyorm sürekli geziyorz, eğleniyorz.
biri olnca kimi zaman vakt ayıramıyorm kmi zaman o bana karışıyo olmuyo, yürümüyo'.
bende o zaman sana karışmycak birini bulcaksn demiştm buldu da :)
elimden geldiğince karışmamaya çalışyrm gezmesine tozmasına ama tabi suyunu çıkarıyo sağolsun.
neyse konuştuktan sora aynı şemsiye altında yağmurda yürüdük çok güzeldi :)
birlikte 2 saat geçirdik yanında kendmi çok rahat hissettim, doğal davrandım.onun da bana ısındığı belliydi ama hoşlanıp
hoşlanmadğndan emin olamadım.bi kaç gün süren msj trafiğinden sonra itiraf etti.o gün sanki içimden bi parçaymışsın gibi
geldin dedi ve benmle güzel bi aşk yaşamak istediğini söyledi.itiraf ettiği sırada ikimiz de farklı şehrlerdeydik malesef.
yine de güzel bi başlangıç yaptık.çok şükür şimdi de herşey güzel gidiyor.
ancak bazen o kadar rahat davranıyo ki deli oluyorum.ben sevgisini ilgisini ve sinirini frenleyemeyen biriyim
sanırım daha önce de bu yüzden kaybettim.
o da sürekli arkdşlarıyla birlikte.öğrenci evnde kalıyo. msjlarıma arada geç cvp verir,
bazen ikinci msjı atarım anca öyle cvp verir, arkdşlaryla muhabbete dalar beni unutur,
bu kız merak eder mi düşünmez,
ben umursamasam o hiç umursamaz, arada ben umursasam da o umursamaz.
tamam bazen ilgi gösteryo hakkını yememek lazım ama bazen de beni çok sinirlendiriyo.
sanırım bu ilişkide ikimizde aşık bi tek farkla benmki ondan braz fazla :(
bu yazıyı yazmyı düşünmüyodum ama
bugn artk bişyler yapmamın vaktinin geldiğini anladm çok geç olmadan.saat 2 buçkta msj attım
bekle ki cvp yazsn işi vardr dedm
sakin ol.2 buçk saat sora nette
bi arkdşının bişeyine yorum yptğnı gördm ancak bunu kendi sayfasndan sildi.ben kendim karıştrp kurcalayp buldm yorumu.
yorumu yazdktan yarm saat sora da bana uyuyakaldğnı msjımı yeni gördüğnü söyledi.yalan mı doğru mu blmyrm
ama yalandan kesnlkle haz etmyen biri.
artı bna eski sevgilsyle arkdşça görüştüğünü söylemşti tepkimi belirtmiştm ama konuşma dememiştm
o da ona güvenmem gerektiğini o defteri kapattklarını söylemşti.
kız bugün benm sevgilimn bi fotosuna yorum ypmış arkdşça bi yorum ama bn ona da sinirlendm.sanırım çok takıntılıym :(
sizce ne yapmlym kaçan kovalanır taktiğini de bi tutturamadım :(
belki yanıma gelse sevgli olarak bi görşsek herşy düzelr diyorum ama fikirlerinize ihtycm var ??

konuş bence onunla resti çek nasıl oluyomuş umursamamak tamam uyuyakalmışdır olabilir ama her zman ilgisiz diosun bunu ona söyle yanii diğer konuya gelince güven başka şey eski sevgilisiyle konuşması başka güveniosun die eski aşkıyla konuşması gerkmio hem güven iki taraflıdır güvenirsina ama diğer konularda ve tanımadığı kızlarda ne bilim arkadaşlarında falan diğeri ise yanlış bi zamanlar aşkım dediği biri sonuçta bişiler paylaştığı biri hem ben merak ettim şimdi aynı şeyi sen yapsan o zaman da sana güveniorum görüşebilirsin dicekmi acaba?CADIARZU

hani rahat br kız olucaktın? baştan anlamışsın da ama eski sevgilisiyle hoşbeş yaptı diye gıcık yapmışsın, demekki geniş olmaya devam edeceksin 2 saat geç haber verip yalan söyleyince yutacaksın. ya da herkes kendi yoluna.

adam baştan söylemiş ben rahat olmak istiyorum ilişki baskısı hissetmek istemiyorum diye. sende ona onu bu anlamda hiç kasmayacağın imajını vermişsin. şimdide bundan dertlisin..
onu ve ilgisini kazanmak istiyorsan sakın bişey söyleme...

böyle ilişki mi olur dicem cümlemin en başına bence yi de ekleyerek olmaz arkadaşım yerim böyle ilişkiyi ben msj atacam 2,5 saat sonra cvp verecek onun kafasını patlatırım gitsin kiminle çıkarsa çıksın.Böle rahat insanlara kızarım. Bana göre bunun anlamı rahatlık da değil ilgisizlik sorumsuzluk ve de aşık olamamak. Hoş sanki adam sözleşmeli sevgili baştan üstü kapalı şartlarını sıralamış sende amenna demşsin. Düzelmesi, düzeltmen çok zor gibime gelio.

Üyenin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

Back
X