• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam unutamiyorum

mina060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
62
3
1
48
Meraba ben 16 yasindayim birini coooook ama cok sevdim ama hic unutamadim unutamiyorum aklimdan bir an cikmiyor arkadaşimla konuşuyorlar bende arkadaşimla,hep beraberiz 24 saat nerdeyse beraberiz aklimdan cikmasi icin ne yapmaliyim acil yardim

Meraba ben 16 yasindayim birini coooook ama cok sevdim ama hic unutamadim unutamiyorum aklimdan bir an cikmiyor arkadaşimla konuşuyorlar bende arkadaşimla,hep beraberiz 24 saat nerdeyse beraberiz aklimdan cikmasi icin ne yapmaliyim acil yardim
Küçücük bir kız çocuğu olarak Kadınlar Kulubünde takılmak yerine ders çalışmalısın..

O saf, masum sevgini anlarım, belki de ilk aşk, ilk heyecandı ama unutmalısın ki unutacaksın da yüzde yüz eminim.. O yüzden nasıl olsa unutulup gidecek biri için üzülme. Karşına kimler çıkacak, daha 16 yaşındasın. Çok arabesk modlara girip de derslerini ihmal etme. Güzel günler var önünde.

16 yaşımda ben yüzümdeki sivilcelerle uğraşıyordum :KK53: sevgililik falan hak getire.
Şimdikiler aşk acısı çeker olmuş.
22 yaşındayım ve geçmeyen aşk acısı yok merak etme ablacım.

Gençken aşk acısı yenisini görene kadar. Aşkımdan ölüyorum modundan cnm bnm çok tatlı yaaaa'ya geçiyorsun daha yakışıklısını görünce.

Back
X