Selam arkadaşlar, benim derdim kaynana görümce falan değil. Bursa başvurdum, bunun için bir ay önce IELTS sınavına girdim. Ve dün gelen mesajla sınav sonucumun burs veren kuruma iletilmediğini öğrendim. Çarşamba akşamına kadar Ankara'daki kurumun eline geçecek şekilde sınav sonucum ellerine ulaşmazsa başvurumu değerlendirmeyeceklerine ilişkin dün öğlen mesaj atmışlar.
İki ayağım bir pabuca girdi. Koştur koştur elimdeki orjinal nüshayı Ankara'ya postaladım. Sonra sınavı aldığım kurumla iletişime geçtim. Evet kurumlara sadece elektronik olarak iletiyorlarmış ama kayıt esnasında buna ilişkin hiç bir uyarı yok. Neyse elektronik olarak iletilmesine ilişkin onay verdim ve neticede ulaşmış. Sorunum çözüldü.
Ama elimdeki orjinal kopyadan oldum ve sinir stres de yanıma kaldı. Şimdi yeni bir kopya çıkarmam 20 TL, parasında değilim ama sorunum çözülmeseydi tüm çabam, sınava verdiğim 1000 TL vs havaya uçacaktı. Şimdi bu arkadaşları İngiltere'ye şikayet etsem mi etmesem mi kararsız kaldım. Bir tarafım boşver uğraşma başın ağrıyacak diyor çünkü kaydım, adamlara ulaşmadığına dair mail, onların prosedürü vs zaman harcayacağım, bir tarafım da uğraş diyor. Gerçekten çok kızdım meseleyi uzatsam mı uzatmasam mı kararsızım.