Ne yapsam?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.315
1.580
133
34
Çalıstigim okulda bir arkadasin bana ilgisini fark ettim fakat bu ilgiye karşılık vermedim. Tabi yogun bir ilgi degildi ama surekli etrafımda gezerek,iltifatlar ederek küçük adimlarda bulunuyordu. Ben gormezden geldim ve arkadasligini o zamanlar daha cok sevdim.Ona arkadasca yaklaştığımi anlayinca uzaklasti benden.Bu arada ben baska birinden hoslanmaya basladim ,belkide hoslandogimi sandim.Karsi taraf da ilgiliydi bana ama olmadi bir sekilde.Ve bu kisi de onun arkadasiydi.Neyse hoslandigim kisi onun ilgisini anladigi icin mi yaklasmadi yoksa baska bir sebep mi bilmiyorum ama olmadi veljasil kelam.Arkadas bile kalamadik.
Neyse benden hoşlanan(A kisisi diyelim) kisi ile biz okulda da yakistirilmisiz.Bne bunlari sonradan duyuyorum. Hatta arkadasim benimle ozel olarak konustu.Toplu bir etkinligimiz vardi biz A ile wrken geldik.Yemek filan yedik
Sonra lavaboya gitti. Diger arkadas geldi ve bana A'nin beni beğendiğini ve bu konidaki fikrimi sordu.Ben de onun arkadaslihini daha cok sevdigimi soyledim.Olmaz dedim.
Neyse bu arada diger arkadas(B kisisi) hep etrafimda .Biraz adim attim ona ama olmadi.B kisisyle arkadaşlığımız bile sonlandi.Somut bir sey gecmese bilearamizda sinerjimiz belli oluyordu dusardan.
Sonra A kisisi bana uzun zamandan sonra mesaj atti.Hic beklemedigim bir anda.Oylesine ..Bu arada pandemiden dolayi sehir disindayiz.Sinra bu mesajlar ara ara devam ediyor.Ben de yaziyorum arada sirada ama nereye kadar boyle gidecek.En son ben yazdim.Biraz soğuk gibi geldi.Sonra o,, durumlarima filan hep bir seyler yazar.Su an yazip yazmamam konusunda kararsizim.
Ona karsi icimde bir kivilcim olusmaya basladi.Cunku onun bana olan ilgisi gecen yildan beri vardir.Ya kizlar bi erkek nasil ilgi gösterir,kiz nasil karsilik vermeli bu konuda cok bilgosizim.Cjnku kendimi kesfetmem zaman aldı.Gerek korkularimdan,gerek travmalarımdan kimseye yaklaşamıyorum. Yaklassam da devami gelmiyot.Iliskim oldu ama bilmiyorum hep karai tarafinadimlariyla hareket etmistim.Yeni aska da artik ywlken acmak istiyorum.
Bu kisiyi de tanisam fena olmaz ama nasil yapmali?

Zaten şu an ayni yerde değilsiniz anladığım kadarı ile. O yazıyor, sen yazıyorsun. Olması gereken oluyor zaten. Tanımak için konuşmaya devam etmelisin. Akışına bırak.

Konu degil sinav sorusu mubarek A sehrinden B sehrine iki kisilik cikilan yolda c duragina gelince yanimizda A sehri yolcusu kalirsa 🙈

A sehri ay pardon kisisiyle arkadasca samimi neseli konusun beraber bir cay kahve icin olacak birsey varsa zamanla evrilip duzene girer zaten.Ortada daha bise yokki sunu bunu yap desin millet daha cok havada konu.

O mesaj attiginda muhabbet devam edecek sekilde yazarsaniz zaten o sizi konusturacak mesajlasmalar artacaktir. Sadece soguk ya da muhabbeti bitirecek sekilde davranmayin devami gelir. Akışına birakin

Zaten şu an ayni yerde değilsiniz anladığım kadarı ile. O yazıyor, sen yazıyorsun. Olması gereken oluyor zaten. Tanımak için konuşmaya devam etmelisin. Akışına bırak.
Az once yine mesajlastik.Sohbetin en koyu yerinde mesajim havada kaldi.Sonra soru isareti koydum. Yazmaya devam etti.Muhabbeti uzatti..
Ben bu cocugi tanimak istiyorum ama biraz da sucluluk duygusu var.Cunku o benim dikkatimi cekmeye calisorken ben gormedim.Gormej istemedim.
Hic ummadigim anda mesaj gelince dusunmeye basladim iste.

Az once yine mesajlastik.Sohbetin en koyu yerinde mesajim havada kaldi.Sonra soru isareti koydum. Yazmaya devam etti.Muhabbeti uzatti..
Ben bu cocugi tanimak istiyorum ama biraz da sucluluk duygusu var.Cunku o benim dikkatimi cekmeye calisorken ben gormedim.Gormej istemedim.
O zaman ilginizi cekmemis, sonradan çekmiş..gayet doğal bişey.

Peki aklınız hep B çocukta kalmayacak mı. Sonuçta sanırım asıl ilgiyi ona hissediyor A nın ise size karşı sürekli ilgi duyması hoşunuza gidiyor. Sizce A ile mutlu olacak mısınız. Belki B sizin aranızda kesin bir şey olmadığını görürse size açılabilir.

Peki aklınız hep B çocukta kalmayacak mı. Sonuçta sanırım asıl ilgiyi ona hissediyor A nın ise size karşı sürekli ilgi duyması hoşunuza gidiyor. Sizce A ile mutlu olacak mısınız. Belki B sizin aranızda kesin bir şey olmadığını görürse size açılabilir.
Acikcasi B kisisns duygularimi belli ettim.Birda konu fa actim.Pek cogunuz iateyen erkek bir yolunu bulur dediniz.O da istekli gibiydi.Ama korkak yaklasiyordu.Ben adim attim ama ondan bir sey gormedim.Hatta o benimle gorusmeyi kesti.Arkadas olamayacgimizi anlayinca.
Sonra A kisisi mesaj atti.Ben de ona yogunlastim

A kişisi B kişisiyle olanları problem etmeyecek mi çok içiçe bi durumdasınız sanki, bilemedim.

Boşluktan yakınlık hissediyor olmayasınız... Diğer yakınlaşmaya çalıştığınız kişi karşılık verseydi bu kişi zaten olmayacaktı.

Disardab bakinca fazla samimiydik.Ama aramizda bir sey olmadi

İlk tercihiniz değilmiş ama A kişisi, bunu gurur meselesi yapıp sizi bunaltmasın sonrasında. Şahsen ben kimsenin ikinci tercihi olmak istemezdim, hele ki aynı ortamda, gurur kırıcı değil mi. A kişisiyle bişeye başlarsanız okulunuzu değiştirin dedikodulardan etkilenecektir.

Ay dikkat edin. İleride "Arkadaşıma kur yapmistin" diyecek biri olmasın
Napim.Aslinda duzgun bir sekilde gelseydi adim atacaltim ona.En sevmedigim kiz aramizi yapmaya calisti.Mutlaka kendisi soyledi.Beni taniyan bu sekilde gelmez dedim biraz da.Olacagi varsa da olmaz dedim.Ama kendiai gelseydi guzel olurdu.

Bana biraz zorlama geldi bu A ya olan ilginiz. Hani erkeklerin yaptığı gibi başka birine ilginiz vardı o olmayınca yedekte cepte durana döndünüz. Aynı ortamda da hoş değil bence iki kişi arasında gidip gelmek.

Bana biraz zorlama geldi bu A ya olan ilginiz. Hani erkeklerin yaptığı gibi başka birine ilginiz vardı o olmayınca yedekte cepte durana döndünüz. Aynı ortamda da hoş değil bence iki kişi arasında gidip gelmek.
Aslinda o yazinca ben de yaziyordum.Bu aralar soğuk gibi ama.Siz de haklisiniz.

Konu degil sinav sorusu mubarek A sehrinden B sehrine iki kisilik cikilan yolda c duragina gelince yanimizda A sehri yolcusu kalirsa 🙈

A sehri ay pardon kisisiyle arkadasca samimi neseli konusun beraber bir cay kahve icin olacak birsey varsa zamanla evrilip duzene girer zaten.Ortada daha bise yokki sunu bunu yap desin millet daha cok havada konu.
son zamanlarda bu tarz yazilan mesajlar ne Kadar cogaldi. AHHHH egitim sistemi ahhhh, oyasa ki biz vakti zamaninda havuz doldurup bosaltirdik.

Back
X