Ne yapsam :(

balkaymakim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
5.328
9
158
Almanya
kizlar cevaplariniz icin tesekkür ediyorum konuda halloldu zaten okunabilecegi icin siliyorum

Son düzenleme:
Ne gıbı sıkayeter ve duyumlar bunlar ?
Ona gore kızla konus veya hıc kıza soylemeden annesı konussun dıyecegım...

Ne gıbı sıkayeter ve duyumlar bunlar ?
Ona gore kızla konus veya hıc kıza soylemeden annesı konussun dıyecegım...

birine söyledigi hanimi istedigi gibi cikmamis ( sanki karpuz almis ) yemekleri güzel degilmis....

söyledigi kiside bilir kizin nasil hamarat oldugunu

ben bilirim onu cok hamarattir felan deyince kesmis devam etmemis

bir baskasi aciklama yapmamis ne söyledigini ama

bu ne böyle adam hic memnun degil karisindan demis

ki bu kisiyi ilk defa görüyo !

canım bu konu 3. bir kişiyi ilgilendiriyor sonuçta ben senin açından hiç karışma derim arada sen kalırsın. o koca kötü olmaz sen olursun. annesi söylerse söylesin ama sen konuya karışma derim.

canım bu konu 3. bir kişiyi ilgilendiriyor sonuçta ben senin açından hiç karışma derim arada sen kalırsın. o koca kötü olmaz sen olursun. annesi söylerse söylesin ama sen konuya karışma derim.

evet bende katılıyorum onlar iyi güzel devam eder sen kötü olursun canın daha çok sıkılır ozaman hiçbişey yapamamak canını sıkıyorsa adamla konuşsan neden böyle yapıyorsun, eşin duyarsa nasıl olur diye?

hos birsey degil tabii canim ama simdi gidersin adama söyleyeyim niye böyle yapiyorsun diye dersin sonra sana olmadik birsey der canin daha cok sIkILIr
bu adam niye böyle birseye gerek duyuyor anlamis da degilim kizinda haberi yok diyorsun hmm oda kötü yani

kizlar anliyorum sizin ne demek istediginizi ama öyle birsey olmayacagindan eminim yani ben dis kapinin dis mandali konumunda degilim

off kafam karmakarisik ya

ben kiz cok üzülcek diye üzülüyorum onu üzmeden ne yapabilirim

erkekle konusmus zaten annesi yine yapmis ayni seyi

Allah o adama akil fikir versin... Erkekleri anlamak cok zor gecekten evlenmeden canim cicimler istedikleri olmadimida pismanlik duygusuna kapilirlar baska arayislara girerler...

Gercektende cok zor birsey bencede karisma...! Bilmiyorum seyrediyormusun "umutsuz ev kadinlari" diye bir dizi var ayni konu adam karisinin yüzüne cok iyi canim cicim arkasindanda laf vuruyor.... Sen birsey dersen allah muhafaza aralari bozulur sorumlu seni yaparlar bence karisma elbet sonunda ya kendi görür duyar his eder tabiki üzülür ama umarimki öyle olmaz insallah adamin akli basina gelirde yapmaz birdaha...

canım kıza söyleme. git adama de "böyle böyle 1 değil 2 değil elden neler duyuyorum, herkes konuşuyor, yarın karının da kulağına gidecek bu gidişle. karınla sorunun varsa karınla konuş. ele güne anlatma" de.

kız belki üzülür belki bilmez istemez sana kızar... eşiyle konuş.

Senin başına gelen aynı olay Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Elif karakterinin başına gelmişti. O aklıma geldi.
Çözüldüğüne sevindim...

canımm arkadaşlar çok hakılılar.yarın bir gün annesi bile olsa aramızı bozdu olur .o kocayla konuşsan bile karısna aramızı o bozdu der.çünkü anlatmana göre kadın kocasına tapıyor.senin yapman gereken o kişileri kadınla yüz yüze getirmek olmalı yanii bunu kadın kendi görsün birilerinin demsiyle söylemesiyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…