Ne yapsam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AAB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Selam kızlar ;

Beni belki hatırlarsınız bir yıl rüya gibi aşk yaşayıp aile sıkıntıları yüzünden sevgilim beni terketmişti. Farklı şehirlerde olduğumuzdan geri dönüşte imkansız gibi bişe çünkü onun da aşkı bitdi. ben onu hala özlüyorum ama neyse.
Bi daha toparlananamam dedikten sonra toparlandığımı hissediyorum. Yani ağlamıyorum artık, mesaj atmıyorum kendime tutabiliyorum. En önemlisi birinden hoşlanıyorum .Ama o beni hiç farketmedi yani normal olarak.
Kızlar şimdi diyorum ki, çocuğun karşısına çıksam mı ? başka türlü beni farketmesi mümkün değil. Ama nasıl tepki verir merak konusu. Pat diye sevgili olmak değil amacım hatta hep arkadaşta kalabilirim. En önemlisi ya evliyse ben rezil olurum bu durumda.
Sevgili arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. ne yapsamkine ? :)

Eski konunu bilmiyorum ama yenisi icin su yorumu yapabilirim :

Eger o sahsi tam olarak tanimiyorsan, tanismak icin ortam yarat. Bir sey sor, bulundugu ortamlarda bulun. Yavas yavas ilerlemek lazim :) Hele ki evli olup olmadigini da bilmiyorsunuz. :1:

Eski konunu bilmiyorum ama yenisi icin su yorumu yapabilirim :

Eger o sahsi tam olarak tanimiyorsan, tanismak icin ortam yarat. Bir sey sor, bulundugu ortamlarda bulun. Yavas yavas ilerlemek lazim :) Hele ki evli olup olmadigini da bilmiyorsunuz. :1:

Dejavu oldu :)

Sanki daha önce de böyle bir cevap yazmıştın :D Ya da ben kafayı yiyorum :D

Ötekini hala özlerken nasıl yeni birinden hoşlanıyorsun ben daha orada kalakaldım..

Bence bi nefes al..

Dejavu oldu :)

Sanki daha önce de böyle bir cevap yazmıştın :D Ya da ben kafayı yiyorum :D

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Yazi stilim benzer oldugundan olabilir mi acaba? :)
Baslangici ayni olsa bile sonunun ayni olmasi imkansiz :) Evli oldugunu bile bilmeyen ama hoslanan birine cevap yazmamistim. :)

Ya da okudun gectin bir daha mi okudun :) :)

Yok yok gayet iyisin, oluyor öyle arada :) Dejavu benim hayatimin bir parcasi gibi, belli araliklarla olur :D

kader amacım illa sevgili olmak değil. yani aslındabirinden hoşlanmak beni mutlu bile etdi.Çünkü diğer türlü hep eski sevgilim aklımda oluyo hayata ama hayata olmayan bi role giriyorum . bununla arkadaş olsamda yeter.Bana yeterki diğerini tamamen unutdursun. Buna gelince zabıta bizim iş yerinin ordan geçiyo günde 1 yada iki kez kafası yerde terbiyeli birine benziyo. ben bikaç kez gördüm hoşuma gitdi ama konuşmak istiyorum :)

kader amacım illa sevgili olmak değil. yani aslındabirinden hoşlanmak beni mutlu bile etdi.Çünkü diğer türlü hep eski sevgilim aklımda oluyo hayata ama hayata olmayan bi role giriyorum . bununla arkadaş olsamda yeter.Bana yeterki diğerini tamamen unutdursun. Buna gelince zabıta bizim iş yerinin ordan geçiyo günde 1 yada iki kez kafası yerde terbiyeli birine benziyo. ben bikaç kez gördüm hoşuma gitdi ama konuşmak istiyorum :)

Ama çok çelişiyosun
Kara kaşına kara gözüne vuruldum demiyosun
Bi hoşlandım diyosun bi de arkadaş ta olsak olur yeter ki O'nu unuttursun diyosun

Birini unutmak için diğerini basamak yapmak bana hoş gelmiyor
Tercih senin tabi

ilk adımı sen atma ama kendini hissettir , onunla konuşmak için fırsat yarat ve ona gül sölediklerine gül güzel bi elektrik ver

Back
X