Ne Yaptığımı Bilmiyorum Yardım Edin !!!

ilybrls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
26
0
36
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim var , o ankarada ben istanbulda şehirler arası süren bir ilişki. Ben iyi bir konumda iyi bir pozisyonda çalışan yöneticiyim 25 yaşındayım. Erkek arkadaşımsa okulunun 7. senesinde olan hala bitirmeye çalışan bi adam. Bunların hepsi bir kenara da erkek arkadaşım benden o kadr kolay para istiyor ki , hiç çekinmeden utanmadan. Gerekli gereksiz her şeye harcama yapabiliyor. İlk zamanlarda aşkın da sarhoşluğuyla bana çok fazla koymasa da son zamanlarda canımı sıkmaya başladı. Çünkü ultra lüks yaşıyor sayemde... Ama enteresandır içimden kızsam da ona hiçbir şey diyemiyorum. Ben kendimi aklı başında falan sanırdım da artık ne yaptığıma anlam veremiyorum. Ne önerirsiniz bana ???

Yol yakınken tedbirini al yoksa önüne geçemezsin. İleride çok daha büyük sorunlar yaşarsınız o yüzden onu rencide etmeden kırmadan planların olduğunu birikim yaptığını çok fazla harcama yapamayacağını falan söyle bence

adam kendini belli etmiş sen hala neyi düşünüyosun.nedense böyle tiplerde hep statüsü düzgün kızları bulurlar.gayet açık konuşucam bu adam seni mutlu etmez.ben erkek olsam ki bayan olmam bişeyi değiştirmiyo asla sevgilimi bu şekilde sömürmem.diyelimki gerçekten çok sıkıştım istemek zorunda kaldım insanın biraz yüzü kızarır para isterken.sen gayet düzgün eğitimli bi kızsın çok daha iyilerini bulursun.bu adam şimdiden böyle evlenince işe güce de gitmez senin paranı yer hıııı tabi beni bozmaz diyosan sen bilirsin.ama ben asla bu şekilde asalak yaşayan insanlara tahammül edemem.benimde bekarken görüştüğüm böyle bi insan vardı ve nişanlanmaya kıl payı bitirdim.sen çalışacaksın annenlerin üst katında oturcaz falan diyodu kendide 10 kere iş değiştirdi.hiç bi işi beğenmiyodu hep şikayet ediyodu.benim çalıştığım yerde şartlar çok daha ağırdı ama hiç pes etmedim.bende onu unutamam sanıyodum ama eşimle tanışınca onun bi hiç olduğunu anladım eşimi çok seviyorum

yarın öbürgün evlilik teklifi etse mutluluğunu yaşıyamam.....acabalarımla...
anladın sanırım.

acaba bu şehirler arası ilişkiyi sana aşık olduğu için mi sürdürüyor yoksa parandan faydalanmak için mi...bu insanın annesi değilsin babası değilsin ne haddineymiş senin paranla geçinmek...

arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi o kadar zihnimdeki , insan bir tek kendine söz geçiremiyor sanırım... ben düzgün bi işi olan , iyi bir ailesi olan ee güzel de sayılacak bir kızım ama gel görki bir türlü bitsin artık bu diyemiyorum. bir el var sanki ağzımı kapatan , kulaklarımı tıkayan. aşk mı bu yoksa can sıkıntısından çok mu alıştım ona bilmiyorum. ama bitti diyemiyorum ve gerçekten kötü durumdayım...

kendi kendine bence ne yapman gerektiğini biliyorsun bence şeker. ama bir emin ol bakalım; maaşının düştüğünden bahset, şirket krizde de, para isteyince verme... bakalım ne olur o vakit?

Bence sen yolyakınken bu adamdan vazgeç.kadının parasını rahat yiyen erkekten hayır gelmez..................

benden çok daha rahat yiyor , benimle birlikte hayat standartının yükseldiğini de gayet rahat söylüyor da tüm bunlar olurken ben neden mala bağlamış durumdayım bilmiyorum.

ahh kuzumm =(
çok yüz vermişsin
sorumluluk almalı
sen 25 yaşındaysan oda o yaşlardadır.
bi evliliktir, madiiyattır hayattaki zor şartlardan haberi yok haliba.. leyla olmuş hala öğrenci
tedbiri al.. daha çok paran harcanır sen harcanırsın.
sevgilini suçlamak istemiyorum yanlış anlama lütfen ama olmaz böyle.
erkeklik gururu yapmıyor mu?
okulu bitrmem lazım askerdn sora iş hemen yola koyulmam lazım
geleceğimiz için demiyor mu??

eğer demiyorsa, kendine gel, zman ve para kaybetme...

Canım benim ya
Şimdi sen zaten herşeyin farkındasın.Bu aşk mı?alışkanlık mı?yoksa onunla olmayı mı çok seviyorsun?
Bence bunlara karar ver.Bu ilişkiyi ne kadar çok istiyorsun?Onun sorumluluğunu almayı kabul etmişsin.Bu ilşki devam ettiği sürece de böyle olacak görünüşe göre.Dolayısıyla ilk önce neden onunla doğru dürüst konuşamadığını neden bunları ona anlatamadığını anlaman lazım. Aranızda bu durumdan farklı problemler de var mı?

çok sorumsuz ya , 27 yaşında hala bir baltaya sap olamamış. benden önceki 3 senelik ilişkisini o kızı aldatarak bitirmiş. hayal dünyasında yaşıyor. seviyorum onu belki sevdiğim için bu kadar yüklendim her şeyi , resmen bi adamın sorumluluğunu aldım. İlk başlarda yani geçen sene her şey o kadar güzeldi ki , o kadar başka bi adamdı ki , araryıpta bulamayacağın tam bir aşık. son 4 aydır her şey tersine döndü. ben sanırım ilk başlardaki adama aşık oldum ve hep yeniden öyle olacak umudu taşıyorum...

Şunu ona sormanı önerebilirim.Benden para almak senin ağrına gitmiyor mu?Biliyorum öğrencisin ama yaşın belli ve Türkiye gibi ataerkil bir ülkede yaşıyoruz.Sen bunu problem etmiyormusun gerçekten diye sorabilirsin.

Hımm daha iyi anlıyorum durumu.Ama bu kadar aşağılatma bence kendini (Böyle söylediğim için kusura bakma)Yani sonuçta kimse vazgeçilmez değildir.Ayrıca kendinin değerinin farkında olmalısın ve herkese de bunu gösetermelisin.Özellikle de geleceği düşünüyorsan bu ilişki biçimini ya düzelt,sorunları hallet ya da bitirmekten başka bir çare kalmıyor senin için.Daha fazla üzüleceğin çok açık.Tabi bunlar benim önerilerim.Umarım yorumlarım seni üzmez.

bak canım sana bi tek örnek yazıcam
eşimin bi arkadaşı bi kızla beraber yaşıyordu
bu baktı kız evlilik falan söylemeye başladı kızı defetti
sonra da eşime demişki
valla kızı hem evden attım hem de gelip her işimi yapıyor(yemek temizlik falan)
safın teki demiş
aslında adamın durumu gayet yerinde yani hiçbirine ihtiyacı yok ama kız bunu yapmaktan haz alıyomuş nedense
bu adam kadına da emin ol bunları yaptırıcak kadar balım gülüm diyodur
yani uzun lafın kısası
bu tipler aynıdır hep.yani paranı alır arkandan da buldum yağlı kapıyı kaybetmezsem iyidir diyodur
kendine ne kadar saygın var bilmiyorum ama bunca bahsettiğin kariyere rağmen öz güvenin nasıl bu kadar gelişmemiş anlamadım
bu dediğini anca yeni ergenuslar yapar
silkelen ve kendine gel
yönetici bile olmuşsan bu yaşında daha sen bu olamazsın
ne demek kiraya çıkmak bu yakında bana ukraynadan hizmetci de getir der sana valla şaşırmam

Son düzenleme:
Back
X