Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Kizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir :D
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
BRGGpg.webp

Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir :D

Hahahah :KK70:Aman üzülmeyin, siz begendiyseniz hicbir sey olmaz. Begendiyseniz kafanıza takmayın. "Yok begenmedim acilen uzasın" diyorsanız, aktarlarda sacın hızlı uzaması icin karısımlar oluyor, bir bakın derim. (Özellikle yılan yagı cok ise yarıyormus)

Hahahah :KK70:Aman üzülmeyin, siz begendiyseniz hicbir sey olmaz. Begendiyseniz kafanıza takmayın. "Yok begenmedim acilen uzasın" diyorsanız, aktarlarda sacın hızlı uzaması icin karısımlar oluyor, bir bakın derim. (Özellikle yılan yagı cok ise yarıyormus)
Gercek yilan mi ? Asla suremem ya. Bitkisel sarimsak falan ise yariyomus galiba

Back
X