Ne yaptıysam olmadı, benden hoşlanmasını sağlayamadım. Lütfen akıl verin kızlar.

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Gerçekten çok saf ve temiz duygularla bir erkeği çok seviyorum. Ama o daha önceden bir kaç kez ilişki yaşamış ve ayrılmış. Şu an kendini aşk olaylarına kapatmış, sabah akşam ders. Ders çalışmaktan başka birşey yapmıyor. Ben ise ona ilgimi belli etmeye çalışıyorum aslında bence de anlıyor. Hatta benimle bazen flört ediyor. Ama kesinlikle o kadar bana hususi bir ilgisi yok. Onun ilgisini nasıl çekebilirim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

ders bahane. sevgilim 4.0 ortalama yapıp aynı zamanda bana da harika bir ilişki yaşatıyor yapabilecek insan her şekilde yapar. istemiyor ve sizi kırmaktan çekiniyor böyle bir bahane bulmuş. yapacak bir şey yok.

Istemiyorsa bosver
Senin birine ilgin olmasa ve adam durmadan sana ilgi gosterse ne derece hosuna gider.karsindakini nasil etiketlersin?ayni konuma kendini dusurme

aşkta açma kapama zor, insanın elinde olmaz çoğu kez. beklediği kişi siz değilsiniz belki de , siz de vazgeçin :KK55:

Bırak adam ders çalışsın. Senden hoşlansaydı çabalarını karşılıksız bırakmazdı.
Seviyorsan bırak da eğitim hayatını engelleme bari.

İyi de açılmamışsın ki?
Ne yaptıysam olmadı yazmışsın bende çabaladın sandım.
Söyle duygularını olumsuz yanıt alırsan yoluna bakarsın olur biter

Sana aşık olsa değeri kalmaz he . Şimdi olmuyo ya çok kıymetli . :işsiz:

Bencede kesinlikle birak urasma zaten sna krsi hisleri olsa illaki karsilik verirdi zorla guzellik olmaz :KK51:

Adamın sana ilgisi yoksa hiç uğraşma
Bir şekilde olsa bile zaman geçince soğur zararlı cikarsin

Back
X