Ne yaptıysam olmadı, benden hoşlanmasını sağlayamadım. Lütfen akıl verin kızlar.

Zorla güzellik olmaz... Akışına bırak

Gerçekten çok saf ve temiz duygularla bir erkeği çok seviyorum. Ama o daha önceden bir kaç kez ilişki yaşamış ve ayrılmış. Şu an kendini aşk olaylarına kapatmış, sabah akşam ders. Ders çalışmaktan başka birşey yapmıyor. Ben ise ona ilgimi belli etmeye çalışıyorum aslında bence de anlıyor. Hatta benimle bazen flört ediyor. Ama kesinlikle o kadar bana hususi bir ilgisi yok. Onun ilgisini nasıl çekebilirim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Vazgeçerek.

Ben arkadaşlara katılmıyorum.umutsuz olma.vazgeçme.benim tavsiyem sorunları var ise o sorunları paylaşmaya çalış ve dostane davran araya duygusallık katmadan.çok üstüne gitme asla ısrarcı olma.erkekler baskıdan hoşlanmaz. İlgini belli edip kendini geri çek ve bekle.sabret.o arada zaten kendisi düşünecektır. Birde hep benim yaptığım birsey burcunu bil ve biraz özelliklerine bak.sana adamın yapısı ile ilgili biraz ipuçları verebilir.ona gore tahminlerde bulunabilirsin belki.madem çok hoşlanıyorsun biraz bekleyip zamana bırakman gerekir.susmak inan bıçok sözden daha etkili oluyor.erkekler biraz uzaklasinca bazı şeyleri daha iyi anlıyor.sevgini ilgini özler arar gözleri seni.

Back
X