kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız December bu hede hödö Cem yılmaz ın hede hödö kalkanı niye esin yaptın bu konudakaydirigubbakcemile3
ben çok kullanırım ya hede hödöyü. cem yılmazın esprisi olduğunu bilmiodum ondan kapmışım demekk.
O .. o bana ha bire yasımın kücük olmadıgını söylüyor ha bire cok güzel oldugumu söylüyor .
Bana ümit veriyor resmen. Canım , bitanem vs. kelimeler kullandıkca canım yanıyor .
Ben daha ona hiçbi şekilde canım falan demedim. Eğer dersem muhabbetin baska bi evreye geçeceğini biliyorum .. Yorumlarınız için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıcam gerçekten zor olucak ama deniycem .. Lanet olsun ki haftaya bize kalmaya geliyor bu nasıl iştir anlamıyorum ..
ah be güzelim. aynı şeyleri yaşadım. hep canımlı cicimli konuşmalar. çook sonraları bunun hesabını sordum.. neymiş akrabasına canım cicim diyemezmiymiş. ben bu adamı sadece akraba çevresinde gördüm ve kimseye canım dediğine şahit olmadım. ama güzelim, her lafa cevapları var. sen açılmamışsın da, ben açıldığım halde devam ediyodu bunlara.. yok kafamı geri atarak bi gülüşüm varmış çok hoşmuş da, hoş bi kızmışım da çok kütürlüymüşüm de. bak hepsi dün gibi aklıma hırslanınca hepsi geliyo aklıma.
bak kalmaya geliyo diyince aklıma geldi. bu da bana diyodu, işte size gelcem falan die. e dedim akrabandır buyur gel yerimiz var. nerde yeriniz var dedi. oturma odasında dedim. e dedi orayı napıyım ben senin yanında yatsam olmaz mı demişti gülmüştü.
yai şu an düşünüyorum şu cümleler bile ne kadar şerefsiz olduğunu açığa vuruyor değil mi? şu olayın şakası olur mu? baişka bi erkek bunu söylese Allahıma yerini bulur bıçaklarım ben adamı. ama buna sadece saçmalıyosun iyice kes demiştim.. kız arkadaşını öğrendiğimde bu konuda da hesap sordum. ne yani şaka yapamıcakmıyım cevabını aldım. ki sana yemin ediyorum inanılmaz ciddi vakur duruşlu bi adamdı bu, yoksa ben mümkün değil aşık olmazdım.. o ciddi duruşunu sevmiştim. herifin bana dediğine bak.. kamera açardı kamerayı öperdi ya. ama tek tek hepsinin hesabını sordum, bağırdım çağırdım en azından içimi döktüm. isterse çok kötü bilsin beni. artık umrumda değil. şerefsiz benimle oynadı oynayacağı kadar zaten daha ne kadar düşücem gözünden. bi daha kimseyle oynarken benden işittiği hakaretler belki aklına gelir de bir an düşünür başka kimsenin canı yanmaz. daha neler be canım. ailesine bakıp inanmıştım ya bu bana pislik yapmaz diye. arkadaşlarıma anlatıyodum daha ortada bişi yok ama çok iyi biri çok şöyle çok böyle. en son kız arkadaşı olduğunu öğrendik arkadaşım bana dediki "kızım sen de bunu yaşadıysan biz ölelim, akraban sana bunu nasıl yapar" demişti.. uzak dur gülüm sil o herifi msnden yüz verme. oynatma kendinle.
sarhoş olurdu beni arardı "sesini duymak istiyorum seni öpmek istiyorum" falan ki inan ben bunlara izin vercek yapıda biri deilim.. gidip nasıl doğramadım adamı bilmiyorum. ondan sora da karşıma geçti "e ben sana ümit vermedim ki sen kendi kendine gelin güvey oldun".. bunu diyen adama ne diceksin?? ben susmadım ama susulması gerekiyodu..
kaç kaç kaç bu çocuktan..mahvolursun -hele çapkının teki ise ailene bile rezil olursun bu yaşta..
arkandan seninle dalga geçmediği bile ne malum?bu tipler böyledir işte.. kalbini elde edene kadar canım cicim ,,elde ettikten sonra tü kaka..
kaç örnek var buna benzer yaşanmış.. duygularına gem vur onu da tersle gerekirse "sen benim abim gibisin haddini bil" de.. üzerinden senaryo kurmasın
evet öyle yap.. 15 yaşında kızla hem de akrabasıyla çok güzelsin zart zurt muhabbetine giren heriften bi cacık olmaz. dış görünüşüne aldanma. ben bi araştırdım herif okulunun kazanovası çıktı hem de 1.60 boyla. öyle irençlikler yapmış ki. hatta bana gururla anlatmıştı "kaç kızı üstümden attım" diye.. kendime gelince bunun için de ...tım bi tarafına. yok kızlar zorla gelmişmiş bu napsınmış. o kızların üstüne çıkmasına sen izin vermedinmi, nasıl böyle bi iğrençliği bana anlatabildin dedim.. yazık o çıktığın kıza dedim. çıktığı kızın da ilk erkeğiymiş bu, "ellenmiş" kızla olmazmış.. sen kendine bak ortalık malı dedim.. baya bi üstüne gidip ağlatmışlığım da var.. ama timsah ya. şerefsiz her yerde şerefsiz. ben bu herifi görmemek için artık düğünlere gitmiyorum. umrumda değil. son düğüne gitmedim utanmadan bana msj attı "seni görmeye gelmiştim sen nie gelmedin" diye.. sanki bütün o olaylar yaşanmamış, o benim kalbimi kırmamış, ben de onun bi tarafına ..mamışım gibi. kösele suratlı..
elbette bende de hata var salak gibi kandım hemen, senden 7-8 yaş büyüktüm hem de aklım başımdaydı sözde. ama kalp başka bişi be gülüm. öle aşık olmuşluğum yok ki benim adam akıllı. artık evliliği düşünüyodum karşıma adam gibi biri çıksın iyi bi ailesi olsun die dualar ederken bu çıktı karşıma.. ama imtihanmış. yine de şükürler olsun çok şey öğrendim bu mahluktan. dış görünüşü namuslu temiz zart zurt diyip kanmamak gerektiğini öğrendim. Allaha şükür aynı şehirde değildim.. şükürler olsun yakın kuzenlerden kimseye anlatmadım. ama çok ağladım ya.. bi keresinde anacığım rüyasında görmüş, sen X yüzünden ağlıyosun dimi demişti şok olmuştum.. çünkü görüştüğümüzü bile bilmiyodu. acı çekmek güzel bişi değil, değmez ya gülüm be değmezz...
özel mesajını da aldım canım şimdi cevap yazıyorum.
benim durumuma yakın kimse varsa burda kendini açıklamayan, örnek olsun.
ben akraba evliliğine karşı bi insan değilim bakın. hiç bi zaman da olmadım. kanun din izin vermiştir buna. ama akrabam die balıklama atlamayın. alimden zalim doğar derler. bu ders olsun hepimize..