Doğuma Hazırlık Ne yazcami bilmiyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba ya sizr bisi sorcam ben dun gece ruyamda yas hurma varya ondan gordum ve dunden beri acayip canim.istiyooo ama hic bi yerde yokk hurefelere fazla inanmam ama bizim burda cnnin istedigini yemessen bebekte sorun olur die bi laf var acaba bole bisi dogrumu yaaa

Bana da çok diyorlar bunu canım büyükler mümkünse bulup ye hemen çünkü çok hikaye duyuyorum bununla ilgili artık eşim ve bende inanmaya başladık

Arkadaslar merhaba ya sizr bisi sorcam ben dun gece ruyamda yas hurma varya ondan gordum ve dunden beri acayip canim.istiyooo ama hic bi yerde yokk hurefelere fazla inanmam ama bizim burda cnnin istedigini yemessen bebekte sorun olur die bi laf var acaba bole bisi dogrumu yaaa
sorun falan olmaz cnm hiç korkma ama kuru hurma değil dimi bu turuncu olan hurma mı? diğer kuru hurma çok iyi geliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş son bir ay günde 6 tane tüketildiğinde ama diğer hurmayı bilmiyorum gerçi artık zamanı bulup yiyebilirsin, bulamazsan bulur yollarız sen ye yeter ki :)

Cok tsk ederim cnm ewt o turuncu olanlardan kacgundur ariyorum buralarda yok yaa bole seylerdende korkmuyor deilim.yanii herkes bisi dio birine inanmasam birine inaniyom aklima takiliyo gercektn olurmu acaba falan die

Cok tsk ederim cnm ewt o turuncu olanlardan kacgundur ariyorum buralarda yok yaa bole seylerdende korkmuyor deilim.yanii herkes bisi dio birine inanmasam birine inaniyom aklima takiliyo gercektn olurmu acaba falan die
yaa hamilesin psikolojin çok farklı artık ama sen takma böyle şeyleri kafaya. valla ben de aşermeye inanmazdım geçen hafta cnm erik turşusu istedi ne alakaysa buldum yedim rahatladım yani psikoloji itiyor bizi birazda ama çocuğa bir şey olması ne demek olur mu hiç öyle şey, Allah'a emanet yavrularımız Allah korur öyle bir parça bir şey yemeyince bir şey olmaz. sen bulamazsan bulup yollayalım henüz sert bir hafta on günü var ama öyle de olur göndeririz sonuçta hamile kadına herkes bulur istediğini :)

Tsk ederim cnm cok saoll ;):) bulurum inss bi kacgn daha bekleyimdee isde hamilelik psklojsi bi farkli oluyoo hemn herseye inaniyosun korkuyosunn bugune kadar hic asermedim :) ama bu son ayda nolduysa aklima nerden geldiyse :)

Back
X