ne yiyelim ne yemeyelim?????

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selamlar arkadaşlar biraz zahmetle kavuştuğuum bebeğimin sağlığını korumak istiyorum daha çok yeni hamileleiğim 3 haftalık ve ben çok korkuyorum bişey olur diye bu dönmede bebeklerimizin bize sıkı sıkı tutunması için yememiz yada yemememiz gereken şeyler var mı herkes bişey söylüyür mesela maydanoz yemeyin asla diyorlar.yardımcı olursanız çok sevinirim

su ıc bol bol onun ıı oldugunu bıılıorum
vede meyve yemen gerektıgını
sur-t ıc ayrıca

saglıklan kucagına al ınşş
darısı bız olmayanların basınaaa

bebeğin hayırlı olsun canım
su ,süt, yoğurt ve bol bol meyveyi bende tavsiye ediyorum
bunun haricinde hergün üç beş tane ceviz ve bedem yemeni tavsiye ederim
omega 3 açısından zenginler (ben pek balık sevmem de )
sağlıklı bir hamilelik dilerim

sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza

Evet banada doktorum maydanoz yeme sakın dedi. Gerçi ben bebişim bana tutundumu bilmiyorum transferimin onuncu günü. maydanoz tutunma süresince tehlikeli dedi ama bana bol bol süt - yoğurt - balık - meyve falan ye dedi doktorum. Bu arada hayırlı olsun miniğin.İşallah sana sıkı sıkı tutunmaya devam eder. Bide masal okucakmışız bebeklerimize.Bende nette bi yazıda okumuştum.Hergün bir tane masal bebeğin psikolojisi için çok iyiymiş. Hayırlısı bakalım.

ıdrar testı yaptınmı?

Dayanamadım daha fazla eşime baskı yaptım gitti gebelik testi aldı.Ama sonuç negatif bebişim bana tutunamadımı şimdimafoldumben

canım sakın idrar testine güvenme keşeke bekleseydin ben de çok zor dayanmıştımama eşim kesinlikle izin vermediidrar testine transferin 11.günü kan verdim ben.umarım senin de bebişin tutunmuştur.RABBİM kimsenin boynunu bükük bırakmasın

bnde yapmıcam tup bebekte ıdrar testı cok kararlıyım
cunku yanıltıcı olabılıyormus cogu zamn

tubıs szde sorun ney

Benim sağ tüpüm tıkalı.eşiminde sperm sayısı düşük ve canlılık çok az.Bizde direkt tüp bebek dediler.8 tane yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllenmişti.Eğer gerçektende tutmadıysa herşey sil baştan.çok moralim bozuk.Ama içimde küçücükte olsa bi ümit var.Belki yanlıştır.Belki idrarda çıkmadı kan testinde çıkıcak.Bilmiyorum oofff yaaamafoldumben

(((((((rabbım senın ıcın ne hayırlıysa onu nasp eylesın
ınş bır umıt olurrrr
ve melegın sana sımsıkı sarılırrrrrrrr

arkadaşım kaçıncı gününde yaptın idrar testini. bence umudunu yitirme sakın!. günün geldiğinde git kan testini yap negatifse o gün üzüleceksin zaten. şimdi sakın moralini bozma hamişsen eğer bebeğine zarar verirsin. biri bana ani stresin endometrium kalınlığını incelttiğini söylemişti o yüzden hiç üzülme tamam mı canım benim. bence bebişin hala seninle onunla konuş okşa onu. ve rabbimize bol bol dua et çünkü o isterse oluyor gerisi bahane değil mi. rabbim yardımcımız olsun....

bu bekleyiş sürecinin nasıl zor olduğunu en iyi biz biliriz.benim o sürecim sona erdi çok şükür ama şimdi de sanki bebeğime heran bişey olacakmış gibi geliyor çok korkuyorum .insanlar nasıl kazara bebek yapıp kürtaj oluyorlar yada oraya buraya bırakabiliyorlar anlamıyorum .sabret ve bol bol dua et çünkü eğer RABBİM istemezse istediğin kadar tedavi ol naparsan yap olmuyor. dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…