selamlar arkadaşlar biraz zahmetle kavuştuğuum bebeğimin sağlığını korumak istiyorum daha çok yeni hamileleiğim 3 haftalık ve ben çok korkuyorum bişey olur diye bu dönmede bebeklerimizin bize sıkı sıkı tutunması için yememiz yada yemememiz gereken şeyler var mı herkes bişey söylüyür mesela maydanoz yemeyin asla diyorlar.yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet banada doktorum maydanoz yeme sakın dedi. Gerçi ben bebişim bana tutundumu bilmiyorum transferimin onuncu günü. maydanoz tutunma süresince tehlikeli dedi ama bana bol bol süt - yoğurt - balık - meyve falan ye dedi doktorum. Bu arada hayırlı olsun miniğin.İşallah sana sıkı sıkı tutunmaya devam eder. Bide masal okucakmışız bebeklerimize.Bende nette bi yazıda okumuştum.Hergün bir tane masal bebeğin psikolojisi için çok iyiymiş. Hayırlısı bakalım.
ıdrar testı yaptınmı?
Dayanamadım daha fazla eşime baskı yaptım gitti gebelik testi aldı.Ama sonuç negatifbebişim bana tutunamadımı şimdimafoldumben
canım sakın idrar testine güvenme keşeke bekleseydin ben de çok zor dayanmıştımama eşim kesinlikle izin vermediidrar testine transferin 11.günü kan verdim ben.umarım senin de bebişin tutunmuştur.RABBİM kimsenin boynunu bükük bırakmasın
tubıs szde sorun ney
Benim sağ tüpüm tıkalı.eşiminde sperm sayısı düşük ve canlılık çok az.Bizde direkt tüp bebek dediler.8 tane yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllenmişti.Eğer gerçektende tutmadıysa herşey sil baştan.çok moralim bozuk.Ama içimde küçücükte olsa bi ümit var.Belki yanlıştır.Belki idrarda çıkmadı kan testinde çıkıcak.Bilmiyorum oofff yaaamafoldumben
uzun protokolmuydu kısamıydı
Benim sağ tüpüm tıkalı.eşiminde sperm sayısı düşük ve canlılık çok az.Bizde direkt tüp bebek dediler.8 tane yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllenmişti.Eğer gerçektende tutmadıysa herşey sil baştan.çok moralim bozuk.Ama içimde küçücükte olsa bi ümit var.Belki yanlıştır.Belki idrarda çıkmadı kan testinde çıkıcak.Bilmiyorum oofff yaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?