• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yoksa o 'kısmetim' miydi???!!!

recellezi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
151
5
48
35
Muş
Haydi bakalım kadınlar var oldukça süre gelen bu yanılsamanın beynimizde yarattığı hasarı yok etmeye çalışalım. Markete bile derli toplu olmadan gitmeyen kızlarımız belki kısmetlerini bulurlarsa... ya da her an her kadersel işlerde ya o benim kısmetimm miii yeahh diye kurgulara boğulanlar...

Hele ki bir de yaş 30' lara ulaşmaya başlamış aslında evlilik gibi düşüncesi olmayıp annelik duyguları dürtenler veya anneleri dürtten sizler..İşte sorum şimdi geliyorrr...

Kim bu kısmet?
Niye herkese panter edasıyla gözlerinden kısmet diye fışkıran baloncuklar niye var oluyorlar?
$untitled.webp
Ve bu acabalar ile niye hep birilerini kaybetmekten korkarken diğerini elde etme çabamız?

Haydi gelin kısmetleri konuşalım korkularımızla zayıflıklarımızla yüzleşelim belki biraz iyi gelir yolda :10:

Son düzenleme:
O zaman ilk olarak ben birşeyler yazıyım siz devamını getirim. Belki konu konuyu açar..

Şu sıralar hayatımda biri yok ama olmak isteyenler var ve ben artık ergenlikten çoktan fırlamış aklım kalbimden öteye geçmiş ve nasıl napsam da hayatıma kiminle yön versem nolur diye düşünmekteyim. Evet öyle evlilik gibi büyük büyük dertlerim de yok ama bazen öyle olaylar oluyor ki insanları kendi düşünceme olgularıma davranışlarıma göre seçmekte yanlış mı yapıyorum acaba diyorum. Yoksa ben yanlış bir insan mıyım :53: düşüncesi kaplamıyor değil.

O mükemmel insanlar acaba bir gün bir canavara dönüşür mü korkularımda var açıkçası. Ee peki hal böyle olunca herkese potansiyel olarak bakmaktan vazgeçilmiyor :52:

sıradakide ben olim :34: bende bekarım ogrenciyim ve iş gorusmesş sonucunu beklıyorum hayırlısı ile..

oncelıkle evet benımde karsıma biri cıktıgında kısmetımmı acaba dıye dusunenlerdenım ama zaman gosterıyor bunu kısmetım olup olmadıgını.. bazen anlamlar yukleyebiliyoruz bende yukluyorum ama boyumun olcusunude zaman zaman alıyorum :))

sıradakide ben olim :34: bende bekarım ogrenciyim ve iş gorusmesş sonucunu beklıyorum hayırlısı ile..

oncelıkle evet benımde karsıma biri cıktıgında kısmetımmı acaba dıye dusunenlerdenım ama zaman gosterıyor bunu kısmetım olup olmadıgını.. bazen anlamlar yukleyebiliyoruz bende yukluyorum ama boyumun olcusunude zaman zaman alıyorum :))

bu cok ıyı:)) ben de hep aa tamam kısmetımdekı bu dıyorum..baslıyorum ve boyumun olcusunu alıyorum ..o zaman da acaba ben mı yalnıs kısııyım de demeden edemıyorum... bu kısa suruyo..sonrasında dıyorum kı kısmet degılmıs... kısmetse el getirir, yel getiri sel getirir,.. degılse kısmet el goturur, yel goturur, sel götürür...:55:

ben de bekarım ama hiç öyle kısmet kader düşüncelerine girmedim.. benim derdim daha çok kaliteli erkeklerle karşılaşamamak hep basit kişilikler çıkıyor karşıma iyi ortamlarda bulunuyor olsak bile mutlaka önceden kapılmış oluyor iyileri kalanlar da daha merhabasından gösteriyor kendisini hemen soğuyorum bilmem belki bendedir sorun ama erkek kalitesi çok azaldı günümüzde..

ben de bekarım ama hiç öyle kısmet kader düşüncelerine girmedim.. benim derdim daha çok kaliteli erkeklerle karşılaşamamak hep basit kişilikler çıkıyor karşıma iyi ortamlarda bulunuyor olsak bile mutlaka önceden kapılmış oluyor iyileri kalanlar da daha merhabasından gösteriyor kendisini hemen soğuyorum bilmem belki bendedir sorun ama erkek kalitesi çok azaldı günümüzde..

Acaba biz mi artık çıtayı çok yükselttik. Çünkü kime sorsam doğru adam yok peki bu doğru adamlar nerelerde?

Back
X