Ne yöne gideyim bilemiyorum sanki 😒

Canim yatirim yapman şu dönemde cok zor, ama bir kuaforle anlasabilirsin.

Ah bu ogretmenlik ve atanmamalar 😔

Benm eşimde Ögretmen ve atanamadigi icin Polislige gecti.

Suan işinden cok memnun ama atanamayip suan bosta olan okadar insan warki cok uzucu.

Bole kutsal bir meslegi okuyupta atanamamak 😕
Dilerim hakkinda hayirlisi olur ve te zamanda atanirsiniz 🙏

Böyle bir yeteneğim olsa kursa gider sertifikamı alırım. Kendimi makyaj konusunda yeterli görünce de YouTube kanalı açarım. Buradan biraz sermaye yapıp kendi işimi kurardım.
Bu tarz bir yeteneğim olsa burdan para kazanırdım ama maalesef o yetenek bende yok

Canim yatirim yapman şu dönemde cok zor, ama bir kuaforle anlasabilirsin.

Ah bu ogretmenlik ve atanmamalar 😔

Benm eşimde Ögretmen ve atanamadigi icin Polislige gecti.

Suan işinden cok memnun ama atanamayip suan bosta olan okadar insan warki cok uzucu.

Bole kutsal bir meslegi okuyupta atanamamak 😕
Dilerim hakkinda hayirlisi olur ve te zamanda atanirsiniz 🙏
Canım bırak polisliği bekçi bile olamıyorum ben😁 boy kısa bir de gözlük kullanıyorum normalde.Halbuki ne kutsal bir mesleğimiz var.

açıkcası makyajlarda pek bir ekstra yetenek göremedim ben ama zevk için kursa gidip geliştirebilirsiniz.. ve edebiyat okurken işsiz kalacağınızı bilmeniz gerekirdi atamalarının durumu ortada ;(

Böyle bir yeteneğim olsa kursa gider sertifikamı alırım. Kendimi makyaj konusunda yeterli görünce de YouTube kanalı açarım. Buradan biraz sermaye yapıp kendi işimi kurardım.
Bu tarz bir yeteneğim olsa burdan para kazanırdım ama maalesef o yetenek bende yok
Belki sende de başka yetenekler vardır ☺️

açıkcası makyajlarda pek bir ekstra yetenek göremedim ben ama zevk için kursa gidip geliştirebilirsiniz.. ve edebiyat okurken işsiz kalacağınızı bilmeniz gerekirdi atamalarının durumu ortada ;(
Ben okurken atamalarımız iyiydi mezun sayımız azdı.Aöf açılınca arttı.Bilmeniz gerekiyor halbuki bu ülkede neyin ne olacağı belli olmuyor.

Makyaj olayını artık azıcık uğraşan herkes yapabiliyor. Bu makyajda bir yetenek yok. Tutturursaniz ne ala ama yerinizde olsam estetisyenlik, kirpik, Kaş, tırnak kısmına yonelirdim.

Back
X