Ne zaman adet olurum!

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
42, ardından iki gün arayla 12 olan beta hcg de(dün 12 Di) ne zaman adet olurum kızlar valla olmadıkça tırsıyorum yaaa. BAT 5 GÜN GECTİ. kimyasal gebelikte siz ne zaman adet oldunuz.

42, ardından iki gün arayla 12 olan beta hcg de(dün 12 Di) ne zaman adet olurum kızlar valla olmadıkça tırsıyorum yaaa. BAT 5 GÜN GECTİ. kimyasal gebelikte siz ne zaman adet oldunuz.
merhaba ben 14 ile ögrendim 100 e cıktı sonra 58 e düşmüştü 4 gün sonra kanama başladı adet günüm kadr sürdü yaklaşık 5-6 gün

Ben 14 mayısta kan verdim. 20 çıktı hcg. 16 mayısta 33 olmuş. 17 mayısta 37ydi. Kan vermeyi bıraktım. 21 mayısta adetim başlamıştı.

Canim ben 73 le ogrendim kasim ayinda.4 ya da 5 gun sonra kanamam basladi beta hcg bakildi ayni gun ve degerim 10du.

Merhaba
144 ile başladım .171 e yukseldi sonra 77 ye düştü . Ne zmaan kanamam başlar kimyasal gebelik denildi.:(

Merhaba
144 ile başladım .171 e yukseldi sonra 77 ye düştü . Ne zmaan kanamam başlar kimyasal gebelik denildi.:KK43:
3.4 güne baslar canım maalesef. Hızlı düşüyor strese girme adet olmuyorum diye 😔 rabbim saglıklı Bi gebelik süreci nasip etsin bende tekrar baslıcam ovülasyona kanamam bitti bugün 😑 sancılı ve bol kanamalı gececek buna hazırlıklı ol canım maalesef

3.4 güne baslar canım maalesef. Hızlı düşüyor strese girme adet olmuyorum diye 😔 rabbim saglıklı Bi gebelik süreci nasip etsin bende tekrar baslıcam ovülasyona kanamam bitti bugün 😑 sancılı ve bol kanamalı gececek buna hazırlıklı ol canım maalesef
Benm şimdiden sancım var normalde ağrı kesiciye çok karşı olmama rağmen dayanamadm ilaç içtim. Olucağı günü düşünemiyorum. Ben bu işlere çok yabancıyım. Sonrası için nasıl ilerlemeliyim. Yumurtalama günlerimi bu regl uygulamalarından takip edip ona göremi başka bişekildemi takip etmeliyim. Yardımcı oalbilicek varmı

Benm şimdiden sancım var normalde ağrı kesiciye çok karşı olmama rağmen dayanamadm ilaç içtim. Olucağı günü düşünemiyorum. Ben bu işlere çok yabancıyım. Sonrası için nasıl ilerlemeliyim. Yumurtalama günlerimi bu regl uygulamalarından takip edip ona göremi başka bişekildemi takip etmeliyim. Yardımcı oalbilicek varmı
Yok canım o uygulamalar yanlıs. Sonucta vücudun insan yapımı Bi uygulamaya göre hareket etmesini bekleyemeyiz. Benm hiç uygulamaya denk olmadı . Orası biraz matematiğe kacıyor. Ovulasyon testleriyle takip yap . Coklu satılıyor instagram da takibini de yapıyor kadın. Özelden yazarsan instagramı vereblrm. Satıcının

Back
X