Kızlar 8 ay oldu evleneli alışamıyorum alışamıyorum. sık sık tartışıyoruz severek evlendik ama ikimizin de beklentileri çok farklı bazen her akşam tarıştığımız oluyor gönlümü alıyor küs uyumuyoruz günlerce küs kalmıyoruz ama çok yoruldum artık. ailesiyle yakın oturuyoruz annesi çok yapmacık iki yüzlü bir kadın alışamıyorum bunun farkında sürekli annesiyle alakalı baskı yapıyor soğuksun aileme aramıyorsun sormuyorsun diye söyleniyor sürekli. benim beklediğim ilgi alaka arada bir sürpriz falan diyorum abartılı değil kesinlikle ama bunlar eşime çok gerekli gelmiyor. ikimizde çalışıyoruz ama maddi olarak çok sıkışık durumdayız. çok bunaldım artık kızlar bunlar her evlilik te oluyor mu nasıl aşacağım ben.
kayin valideniz ne kadar kotu olursa olsun esinizin hatiri icin haftada bir kere aramaniz sizden birsey eksiltmez.
Esinizden kucuk surprizler yapmasini beklemek yerine siz yapin. Karsilik beklemeden!!
birseyleri hemen olmuyor diye yakip yikmak,sitem etmek ne kadar dogru?
cabalamalisiniz. Evlilik budur..
hep lay lay lom degildir..
Ben elle tutulur bir problem goremedim..
suan eşimle bırlıkte kahvaltı masasında oturuyoruz ben onada okudum dedıkı neden kocası aılemı ara dıye zorluyor ki sevmıyorsa zorla yapamaz dedı..neyse bunu gectım benım fıkrım aılesını sevmesen bıle sırf kendı ılıskın ıcın sevıyor ayagı yapcaksın... kı eşin mutlu olsun bu sana artı olarak dönsün .. maddı konular ya da tartısmalara gelınce evlılıgın ılk yılında cok normal canım benım hepımız yaşadık bunları gecicekkkk
Bu saatte ne kahvaltısı kardeşim biz öğlen yemeği yiyecez işte :)) iyi keyifler bu arada
Kızlar 8 ay oldu evleneli alışamıyorum alışamıyorum. sık sık tartışıyoruz severek evlendik ama ikimizin de beklentileri çok farklı bazen her akşam tarıştığımız oluyor gönlümü alıyor küs uyumuyoruz günlerce küs kalmıyoruz ama çok yoruldum artık. ailesiyle yakın oturuyoruz annesi çok yapmacık iki yüzlü bir kadın alışamıyorum bunun farkında sürekli annesiyle alakalı baskı yapıyor soğuksun aileme aramıyorsun sormuyorsun diye söyleniyor sürekli. benim beklediğim ilgi alaka arada bir sürpriz falan diyorum abartılı değil kesinlikle ama bunlar eşime çok gerekli gelmiyor. ikimizde çalışıyoruz ama maddi olarak çok sıkışık durumdayız. çok bunaldım artık kızlar bunlar her evlilik te oluyor mu nasıl aşacağım ben.
kayin valideniz ne kadar kotu olursa olsun esinizin hatiri icin haftada bir kere aramaniz sizden birsey eksiltmez.
Esinizden kucuk surprizler yapmasini beklemek yerine siz yapin. Karsilik beklemeden!!
birseyleri hemen olmuyor diye yakip yikmak,sitem etmek ne kadar dogru?
cabalamalisiniz. Evlilik budur..
hep lay lay lom degildir..
Ben elle tutulur bir problem goremedim..
bız bugün tatıldeyız canım düğüne gidicez eşimin memleketıne hummalı hazırlıgım vardıda dün gece ağda ütü falan geç yattım sanada afyet bal şeker olsunn
sagol canim benim.yorumunuza aynen katılıyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?