Ne zaman başladınız?

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Hayirli geceler kizlar.
Biz 4. Ayimiza giriyoruz insallah.. er vakit gectikce insan heycanlaniyo. Hemen her seyi alasi geliyo. Kücük esyalar her zaman alinir.
Ama Bebek arabasi, cocuk odasi gibi büyük esyalari ne zaman almaya basladiniz.
En ideali ne zaman?
Henüz kilo almadim cok sükür.
Persembe tekrar kontrolümüz var. Bir de cinsiyetini ögrenirsek ohhh misss.
Arada indirime giren bebek arabasi falsn görüyorum erken diyip vaz geciyorum.
Tavsiyeleriniz neler?

ben 20.haftamdayım daha sadece kıyafet alıyorum doğumum nisan sonu o yüzden büyük eşyaları ocak ayından sonra almayı planlıyorum

27 haftaligim hala büyük esyalari yatagini arabasini pusetini almadim bir an önce almak istiyorum bende

Ben de detaylı ultrasonu bekleyeyim sonra alırım ufak tefek bir şeyler diyordum. Doktor erken Doğum riski filan deyince bir çöp bile almaktan vazgeçtim şuan :) en azından 15 tatili Allah nasip eder de görürsem 30. Haftamı beklemeyi düşünüyorum. Özellikle büyük eşyalar için.

Daha hic birsey almadim ileri ki donemlerde alicam insallah

Ben ve ailem biraz sabırsız davrandık ilk evlat, ilk torun ve ilk yeğen olduğu için... 4. aydan itibaren 0-6 aylık kıyafetlerini, havlusunu, alt açma, battaniye vs hepsini aldık. 7.ayın basında beşik siparişini verdim.(1 ayda teslim edilecek)Şuan uyku seti, nevresim, cibinlik vs aldım. Banyo seti ve temizlik ürünleri kaldı. Travel sistem araba düşünüyorum ama hala karar veremedim.Ve de loğusa takımı gecelik vs hallettik mi artık çanta hazırlamam lazım 33 hafta başından itibaren Allah'ın izniyle yıkama ve ütü işleri var

Rabbim evlatlarımızı hayırlı doğumla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

30 da herşeyi hazırdı. Erken doğum riskim vardı. Herkes bebeğine bişey olur üzülürsün alma falan dedi ama ben aldım kızımın yaşayacağına inandım dua ettim hep. Bide Allah korusun öyle bişey olsa eşyası olmasa daha mı az üzülecektim? 30. Haftada babasıyla birikim yapmıştık o haftaya kadar toplu alışveriş yaptık. Zaten bidaha hiç fırsatım vaktim olmadı

cnm bu tamamen kişiyle alakalı ilk hamileliğimde (13 yıl önce) son ana kadar bekledim ama 2. bebeğimde (şuan 16 aylık oldu) cinsiyeti öğrenir öğrenmez ki 13. haftada öğrenmiştim herşeyini aldım 16 haftalık hamileyken odası kuruşmuştu bir tek bebek arabasını indirimden aldım oğlum doğunca memnun kalmayıp yeniden aldım sebebi de kızım hiç binmedi aman ne olsa olur mantığındaydım baston almıştım ama oğlum da çok kullandık ve kışın baston korunaklı değildi bende kraft aura pusetli aldım bastonu sattım yaz kış korunaklı yağmurluk rüzgarlık var.. haricinde hiç birşeyde erken aldım diye sorun yaşamadım..

Cevaplariniz icin tesekkür ederim. Bende ceyizimden bir iki nötr kiyafet var ve dus jeli sampoan pisik kremi falan aldim.
Ama büyük parcalara ne zaman baslasam diye düsünüyorum. Ilk yavrum heycan dorukta. Ocak ayina kadar beklesem de 5 aylikken faöan mi baslasam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…