Arkadaşlar merhaba , boşandım ama eski kocam hala bana ve işyeri mailime hergün 10-20 mail atıyor. Birkaçgün ağlayıp zırlayıp ergen gibi şarkı gönderiyor, yalvarıyor, sonra değişip iftira be hakaret içeren mailler yolluyor . Eşim çalışmaz, bütün gün karı kız kovalar evde yatar vs vs bu nedenle ayrıldık. İş yerine yolladığı mailler masal gibi beni aldattın , kaç kişi ile falan filan. Özel mailime şarkılar yalvarmalar .şimdi merak ediyorum bu adam hem kel hem fodul ben bu iğrençlikten ne zaman kurtulurum , böyle bir manyak ne zaman vazgeçer . Bu arada ayrı şehirlerdeyiz çok şükür ki. Lütfen bana söyleyin tecrübelerinize dayanarak daha ne kadar sürecek .
Allah yardımcınız olsun, takıntılı bir tip demekki, elinizden geldiğince muhatap olmamaya çalışın, bir büyüğünüz yokmu , babanız veya onun babasına söyleseniz, uyarsalarArkadaşlar merhaba , boşandım ama eski kocam hala bana ve işyeri mailime hergün 10-20 mail atıyor. Birkaçgün ağlayıp zırlayıp ergen gibi şarkı gönderiyor, yalvarıyor, sonra değişip iftira be hakaret içeren mailler yolluyor . Eşim çalışmaz, bütün gün karı kız kovalar evde yatar vs vs bu nedenle ayrıldık. İş yerine yolladığı mailler masal gibi beni aldattın , kaç kişi ile falan filan. Özel mailime şarkılar yalvarmalar .şimdi merak ediyorum bu adam hem kel hem fodul ben bu iğrençlikten ne zaman kurtulurum , böyle bir manyak ne zaman vazgeçer . Bu arada ayrı şehirlerdeyiz çok şükür ki. Lütfen bana söyleyin tecrübelerinize dayanarak daha ne kadar sürecek .
mailleri muhafaza et savcılığa şikayet et kendine yeni birini bulana kadar devam eder çok kafaya taktı ise birini bulsa bile devam ederArkadaşlar merhaba , boşandım ama eski kocam hala bana ve işyeri mailime hergün 10-20 mail atıyor. Birkaçgün ağlayıp zırlayıp ergen gibi şarkı gönderiyor, yalvarıyor, sonra değişip iftira be hakaret içeren mailler yolluyor . Eşim çalışmaz, bütün gün karı kız kovalar evde yatar vs vs bu nedenle ayrıldık. İş yerine yolladığı mailler masal gibi beni aldattın , kaç kişi ile falan filan. Özel mailime şarkılar yalvarmalar .şimdi merak ediyorum bu adam hem kel hem fodul ben bu iğrençlikten ne zaman kurtulurum , böyle bir manyak ne zaman vazgeçer . Bu arada ayrı şehirlerdeyiz çok şükür ki. Lütfen bana söyleyin tecrübelerinize dayanarak daha ne kadar sürecek .
savcılığa şikayet edin ve uzaklaştırma alın, hatta bu iş tacize girer direk ve sakın olaki kendisine cevap vermeyin size ulaşabileceği tüm iletişim adreslerini değiştirin mail telefon vb....Arkadaşlar merhaba , boşandım ama eski kocam hala bana ve işyeri mailime hergün 10-20 mail atıyor. Birkaçgün ağlayıp zırlayıp ergen gibi şarkı gönderiyor, yalvarıyor, sonra değişip iftira be hakaret içeren mailler yolluyor . Eşim çalışmaz, bütün gün karı kız kovalar evde yatar vs vs bu nedenle ayrıldık. İş yerine yolladığı mailler masal gibi beni aldattın , kaç kişi ile falan filan. Özel mailime şarkılar yalvarmalar .şimdi merak ediyorum bu adam hem kel hem fodul ben bu iğrençlikten ne zaman kurtulurum , böyle bir manyak ne zaman vazgeçer . Bu arada ayrı şehirlerdeyiz çok şükür ki. Lütfen bana söyleyin tecrübelerinize dayanarak daha ne kadar sürecek .
bi tanidigimizin eşi boşandıktan sonra aylarca böyle aradi evinin önüne geldi bütün akrabalari aradi vs herkesi bıktırdı. kadin sürekli polise sikayet ediyordu. polis en sonunda bir daha eşin seni sikayet ederse tutuklanirsin demis adama ondan sonra pes ettiArkadaşlar merhaba , boşandım ama eski kocam hala bana ve işyeri mailime hergün 10-20 mail atıyor. Birkaçgün ağlayıp zırlayıp ergen gibi şarkı gönderiyor, yalvarıyor, sonra değişip iftira be hakaret içeren mailler yolluyor . Eşim çalışmaz, bütün gün karı kız kovalar evde yatar vs vs bu nedenle ayrıldık. İş yerine yolladığı mailler masal gibi beni aldattın , kaç kişi ile falan filan. Özel mailime şarkılar yalvarmalar .şimdi merak ediyorum bu adam hem kel hem fodul ben bu iğrençlikten ne zaman kurtulurum , böyle bir manyak ne zaman vazgeçer . Bu arada ayrı şehirlerdeyiz çok şükür ki. Lütfen bana söyleyin tecrübelerinize dayanarak daha ne kadar sürecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?