Ne zaman dağılacak bu kara bulutlar???

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
Eşim iş yerinde çok mutsuz. Her gün, ''Acaba bugün hangi olumsuz haberle gelecek?'' diye diken üstündeyim. Sabret diyorum, sabrın sonu selamettir diyorum, gecenin en karanlık noktasından sonra gün doğar diyorum. Ama artık ben de inanmıyorum bu söylediklerime. O zaten hiç inanmıyo. Sen işin ciddiyetinin farkında değilsin diyo. Huzur denen bişey kalmadı. Artık içimden dua etmek bile gelmiyo. Zaten hangi duam kabul oldu ki şimdiye kadar. Sadece avazım çıktığı kadar ''yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!'' diye bağırmak istiyorum. :43: yoruldum... çok yoruldum... Allah'ım bi çıkış yolu göster nolur.. :43:

İsyan etme.

Zaman zaman çogumuzun işyerlerinde sıkıntılarımız oluyor.
Yaşamayan çok nadirdir.
Elbet bir çıkış yolu bulunur...

Ama eşiniz iş yerindeki sıkıntıları size ve ilişkinize neden yansıtıyor?
Çok mu önemli bir sıkıntı?

is yerinde nelerden sikayetciki kocan?

müdürüyle problemli. eşimle çalışmak istemiyo. nedenini bilen yok. elektrik tutmadı herhalde. eşim de bölüm değiştirmek istiyo ama buna da üstleri izin vermiyo. o da kurtulmak için elinden geleni yapıyo falan... sonunda işinden edecek diye korkuyorum.

İsyan etme.

Zaman zaman çogumuzun işyerlerinde sıkıntılarımız oluyor.
Yaşamayan çok nadirdir.
Elbet bir çıkış yolu bulunur...

Ama eşiniz iş yerindeki sıkıntıları size ve ilişkinize neden yansıtıyor?
Çok mu önemli bir sıkıntı?

eşim (ailesinin sırları hariç, onları bana bile söylemez) hiç bişeyi içinde tutamayan bi insan. her şeyi herkesle konuşur. ben de içine atmasını tercih etmiyorum zaten ama artık çok yoruldum. sinirlerim yıprandı.

sıkıntılar çok önemli veya büyük olmasa bile, eşim büyütmeye meyilli. nerdeyse yemeden içmeden kesildi. çok kilo verdi.

sürekli düzeleceğini umut ediyorum. ama bu müdürle çalışmaya başlayalı nerdeyse 6 ay oldu. altı adır huzur ne unuttum.

eşim (ailesinin sırları hariç, onları bana bile söylemez) hiç bişeyi içinde tutamayan bi insan. her şeyi herkesle konuşur. ben de içine atmasını tercih etmiyorum zaten ama artık çok yoruldum. sinirlerim yıprandı.

sıkıntılar çok önemli veya büyük olmasa bile, eşim büyütmeye meyilli. nerdeyse yemeden içmeden kesildi. çok kilo verdi.

sürekli düzeleceğini umut ediyorum. ama bu müdürle çalışmaya başlayalı nerdeyse 6 ay oldu. altı adır huzur ne unuttum.

Eşini inan çok iyi anlıyorum.
Ben de daha önce 1,5 yıl öyle bir müdürle çalıştım ki.
Allah kimsenin başına vermesin.
İnsan demek imkansızdı.
Bir tek benimle de problemi yoktu,
herkesle aynıydı, şakşakçıları hariç tabi...

Sen de eşinin üzerine gitme, destek olmaya çalış.
İnşallah kısa zamanda yer degiştirir...

Son düzenleme:
canım isyan etme Allah başka keder hastalık sıkıntı vermesin
bunlarda geçer inşallah hakkınızda hayırlısı olsun dilerim

öyle deme yaa allah dert vermesin neler neler var isyan ediyosun resmen hepimizin bi sınavı var lütfen duadan ayrılma

canım isyan etme Allah başka keder hastalık sıkıntı vermesin
bunlarda geçer inşallah hakkınızda hayırlısı olsun dilerim

teşekkür ederim. Aslında şimdiye kadar hastalık da dahil çok büyük dertler, sıkıntılar da yaşadım ama hiç bi zaman isyan etmedim. şimdi de etmiyorum ama artık iyice sinirlerim bozuldu. dokunsalar ağlayacak modda geziyorum. bazen eşime de patlıyorum. ona da kızıyorum. çünkü o da çok dik başlı ve inatçı bi insan. sürekli burnunun dikine gitme derdinde.

ama yine de ne olursa olsun, Allah'ıma şükürler olsun ki sağlık sorunumuz yok. biliyorum gerisi hallolur..

Canım üzme kendini. İnşallah bu da hayırlısıyla yoluna girer. Aynı derdi çekiyordu ablam. Çalıştığı yerde kendisinden yaşça da küçük olan bi müdür kız (farklı departmanlarda çalıştıkları halde) ablamı canından bezdirmişti. Her gün ağlıyordu nerdeyse. Sonra ne mi oldu? O müdür kız işten ayrıldı. İşten ayrılması çok imkansız görünüyordu ama ayrıldı bi şekilde. Ablam şu an çok mutlu, huzurlu.

İşyerinde maalesef hayatımızın çok büyük bi bölümünü geçiriyoruz. Bu yüzden stresli bi iş hayatı maalesef insana hayatı zindan ediyor. Sen sabret biliyorum çok zor ama dua et bol bol. Her şey yoluna girecek bak gör.

İş stresi gelir geçer canım. Allah dermansız dert vermesin.
İdare et anlayışlı olmaya çalış, geçecektir bir süre sonra

Eşim iş yerinde çok mutsuz. Her gün, ''Acaba bugün hangi olumsuz haberle gelecek?'' diye diken üstündeyim. Sabret diyorum, sabrın sonu selamettir diyorum, gecenin en karanlık noktasından sonra gün doğar diyorum. Ama artık ben de inanmıyorum bu söylediklerime. O zaten hiç inanmıyo. Sen işin ciddiyetinin farkında değilsin diyo. Huzur denen bişey kalmadı. Artık içimden dua etmek bile gelmiyo. Zaten hangi duam kabul oldu ki şimdiye kadar. Sadece avazım çıktığı kadar ''yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!'' diye bağırmak istiyorum. :43: yoruldum... çok yoruldum... Allah'ım bi çıkış yolu göster nolur.. :43:

canım sakın isyan etme,dua etmeye devam et.allah başka dert vermesin.insanlar neler yaşıyor,ne çaresiz dertler var bunlaı düşün.çözümsüz bir sorun değilki bu.çözülür inşallah en kısa zamanda

Canım üzme kendini. İnşallah bu da hayırlısıyla yoluna girer. Aynı derdi çekiyordu ablam. Çalıştığı yerde kendisinden yaşça da küçük olan bi müdür kız (farklı departmanlarda çalıştıkları halde) ablamı canından bezdirmişti. Her gün ağlıyordu nerdeyse. Sonra ne mi oldu? O müdür kız işten ayrıldı. İşten ayrılması çok imkansız görünüyordu ama ayrıldı bi şekilde. Ablam şu an çok mutlu, huzurlu.

İşyerinde maalesef hayatımızın çok büyük bi bölümünü geçiriyoruz. Bu yüzden stresli bi iş hayatı maalesef insana hayatı zindan ediyor. Sen sabret biliyorum çok zor ama dua et bol bol. Her şey yoluna girecek bak gör.

İş stresi gelir geçer canım. Allah dermansız dert vermesin.
İdare et anlayışlı olmaya çalış, geçecektir bir süre sonra

canım sakın isyan etme,dua etmeye devam et.allah başka dert vermesin.insanlar neler yaşıyor,ne çaresiz dertler var bunlaı düşün.çözümsüz bir sorun değilki bu.çözülür inşallah en kısa zamanda

çok sağolun desteğiniz için. şu an tek çare o müdürün ayrılıp gitmesi gibi görünüyo. yoksa eşimi işinden edecek. ama yine de kötü olsun diyemem. inşallah daha iyi bi iş bulup gider başımızdan. hakkımızda hayırlısı.. Allah beterinden saklasın.

Back
X