- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
- 18
- Konu Sahibi Hunter1453
-
Peki ozaman adet olursam 2.ci veya 3.cu gunu giderim.. İnsallah olmam da..Evet adetin 2. veya 3. gün git. 4 Tüp falan kan veriyosun. Alttan bakılmıyo zaten. Sadece kan testi.
Eşinde ürolojiden randevu alsın o da test versin. İkinizde de sıkıntı çıkıp çıkmadığına göre tedavi yöntemi uygulanır.Ben eşime falanda test yapilmasini istiyorum. Doktora benim soylemem mi gerekiyor yoksa kendi istermi acabaa
Canim benim cok tesekkur ederimEşinde ürolojiden randevu alsın o da test versin. İkinizde de sıkıntı çıkıp çıkmadığına göre tedavi yöntemi uygulanır.
Rica ederim canım. Bende uğraşıyorum. Pko çıktı bende. Senin adetlerin düzenli miCanim benim cok tesekkur ederim
Hic belli olmuyo bazen 3ay duzenli oluyorum ama şu son 2 ay 1 hafta ve 5 gun falan geciktigi oluyo.. Bilmiyorum yaa.. Zorlu süreç beni bekliyo heraldeRica ederim canım. Bende uğraşıyorum. Pko çıktı bende. Senin adetlerin düzenli mi
Sen doktora gittin mi canim? Pko tam olarak neydiBenim de 12 ay doldu. Hem eşime hem bana bakılsın istiyorum. Pkolu olsam da adetler düzenli ama gebelik yok
Yumurtlama tembelliği ve kistler. Bende kist yok ama yumurtlama tembelliği var. Haziranda gittim klomen verildi kullandım ama işe yaramadı. Ara verdim ekimde tekrar giderim herhaldeSen doktora gittin mi canim? Pko tam olarak neydi
Hakkinda hayrlisi olsun insallahhYumurtlama tembelliği ve kistler. Bende kist yok ama yumurtlama tembelliği var. Haziranda gittim klomen verildi kullandım ama işe yaramadı. Ara verdim ekimde tekrar giderim herhalde
Yumurtlama tembelliği ve kistler. Bende kist yok ama yumurtlama tembelliği var. Haziranda gittim klomen verildi kullandım ama işe yaramadı. Ara verdim ekimde tekrar giderim herhalde
bu arada bitkisel kürlerde uyğulayabilirsin..ibrahim saraçoğlunun sitesine bak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?