ne zaman düşer bu değer

melin54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
168
7
38
35
Sakarya
prolaktin için dostinex kullanmaya başladım kaç hap sonra etki eder bilen var mı yarım içiyorum bi tane içtim ikinciyi içeceğim ne zaman düşmeye başlar değer bilgi istiyorum kullanmış olan bilen lütfen yardım etsin göğsümden süt geldi

benim değerim 40,81 doktor hiçbir ilaç vermedi.senin değerin kaç?ablamında yüksekti 1 ay ilaç kullndı kullandığı ay hamile kaldı pko da vardı üstelik

benim 50 60 130 oldu
yarım verdi bi tane içtim ama hala süt geliyor ne zaman etki eder acaba
bende pko yok ama inşallah ben de hayırlısıyla hamile kalırım

benim değerim 40,81 doktor hiçbir ilaç vermedi.senin değerin kaç?ablamında yüksekti 1 ay ilaç kullndı kullandığı ay hamile kaldı pko da vardı üstelik

Son düzenleme:
inş.cnm kalırsın ama prolaktini yüksek olup uzun süreden beri ilaç kullanan arkadaşlarım varr. bende 4 yıllık evliyim bu ay doğum kontrol hapını bıraktım folik asit kullanıyorum doktora mua olmam lazım aslında ama üşeniyorum.prolaktinin yüksekse hamile kalma risikn çok az die biliyorum.bende yeni üye oldum buraya bilmediğimiz çok şey var,doğum kontrol hapını 4 yıl hiç ara vermeden kullandım,yılda bir ara vermek gerekiormuş bilmiordum.sen kaç yaşındasın ve ne zamandan beri korunmuyorsun?

o çok uzun kullanmışsın adet düzensizliği yapmadı mı
31 yaş daha bi kaç aydır korunmuyorum ama benim ergenlikten beri prolaktin yüksek olduğu için geciktirmeden tedavi olmak istedim bakalım Rabbim şifa verir de hayırlısıyla ben de ve hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebişlere

azalma oldu adetimde ama düzensizlik yapmadı.çok uzun süre kullanıncada hemen hamile kalamıyormuşsun bakalım hayırlısı.ilaç baş dönmesi yapıor bildiğim kadarıyla

yarım almama rağmen yaptı bende sersem gibi oldum vertigo da var bende sallandım durdum bu gün yine içeceğim inşallah alışmıştır bünye

azalma oldu adetimde ama düzensizlik yapmadı.çok uzun süre kullanıncada hemen hamile kalamıyormuşsun bakalım hayırlısı.ilaç baş dönmesi yapıor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…