- 21 Kasım 2017
- 29.268
- 127.839
- 598
Bugün de başkası adına utandık şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de başkası adına utandık şükür.
Kızlar şimdi baktım zengin koca nasıl bulunur diye taktik vermişler holdingte çalışmak diye yazdım bu çıktı .Herkes şanslı olmuyor maalesef keşke durumu iyi yakışıklı cool bir adam olsa nerde bende o şans.Anca serseri tarzı dengesiz ne istediğini bilmeyen geçmişte yediği kazıkları başka birine ödetmeye çalışan mahlukatlar denk geldi.
Kaderi değiştirmek fırsat yaratmak belki biraz benim cabamla olacak bir şeydir .
Ya kızmayın, üzülmeyin de ama söylemeden edemeyeceğim. Hem zengin hem yakışıklı hem cool e haliyle okumuş etmiş, gezmiş tozmuş, kültürlü falan filan bi adama ne verebileceksiniz şu durumda? Ne bulacak o adamlar sizde? 80’li yılların türk filmlerinde yaşamıyoruz biraz gerçekçi olun. Hadi bi filiz akın olsak belki zengin fabrikatörün yakışıklı oğlunu tavalama ihtimalimiz olurdu da filiz de değiliz. Bu söylediklerim sadece size değil bu arada dört dörtlük adam arayışında olan genç kızlara. Yok şekerlerim öyle bi dünya.
Sayisiz kursa gittim hala da gidiyorum, kimseyle tanismadim. Ben tamamen yanlis seneleri seciyorum galiba.İşinizden memnunsanız değiştirmeyin, holdingler büyük şirketler hayallerinizdeki gibi yerler değil. Rahatınız yerindeyse koca bulmak için iş değiştirmek saçma olur.
Hobiniz, aktiviteniz ya da bir sosyal yaşantınız yoksa kiminle nasıl tanışabilirsiniz ki? Biz eşimle hobimiz sayesinde tanıştık mesela. Bir arkadaşım dans kursunda tanıştı, bir diğeri ingilizce konuşma kulübünde, biri tatilde. Evden işe kıvamında ancak otobüste metroda falan biriyle tanışabilirsiniz. Otobüste tanışan bir arkadaşım da oldu, bebek bekliyor şimdi. Yani iş değiştirmekten önce kendinizi değiştirin, biraz sosyalleşin.
Kızlar şimdi baktım zengin koca nasıl bulunur diye taktik vermişler holdingte çalışmak diye yazdım bu çıktı .Herkes şanslı olmuyor maalesef keşke durumu iyi yakışıklı cool bir adam olsa nerde bende o şans.Anca serseri tarzı dengesiz ne istediğini bilmeyen geçmişte yediği kazıkları başka birine ödetmeye çalışan mahlukatlar denk geldi.
Kaderi değiştirmek fırsat yaratmak belki biraz benim cabamla olacak bir şeydir .
Ya kızmayın, üzülmeyin de ama söylemeden edemeyeceğim. Hem zengin hem yakışıklı hem cool e haliyle okumuş etmiş, gezmiş tozmuş, kültürlü falan filan bi adama ne verebileceksiniz şu durumda? Ne bulacak o adamlar sizde? 80’li yılların türk filmlerinde yaşamıyoruz biraz gerçekçi olun. Hadi bi filiz akın olsak belki zengin fabrikatörün yakışıklı oğlunu tavalama ihtimalimiz olurdu da filiz de değiliz. Bu söylediklerim sadece size değil bu arada dört dörtlük adam arayışında olan genç kızlara. Yok şekerlerim öyle bi dünya.
Bence siz zengin olsun, yakisikli olsun demek yerine.
Birde Hayirli biri olsun diye dua edin belki bir degisiklik olur.
Tabikide kriter cok onemli sizi anlayabilirim ama, illa istediginiz gibi biri olsun diye de, evlendiginizde bile mutsuz olabilirsiniz .
Eeeeeeee katiliyorum.
Zengin adam tatile luks otele gidiyor, gezmeye luks restorana gidiyor; haliyle takildigi sosyal cevre de zengin, egitimli, parasi olan kadinlardan olusuyor. Yaninda calisan bir kiza asik olan, sirket sahibi zengin herif sadece 1 tane taniyorum. Onda da kiz sevmiyordu yani, ara avcisi bir tipti. Herif nesine asik olmus bilmiyorum, zengin olmak akilli olmak degil![]()