Sürekli aynı konudan başlıklar açıyorsunuz geçen ay boyunca açmışsınız bu ay yine yani orada neler söylendiyse burada da aynıları söylenecek sürekli aynı konuları pişirip pişirip önümüze koyuyorsunuz farklı bir sorun olsa tamam ama hep aynı konular. Burada size insanlar ne kadar yardımcı olabilir öbür başlıklarınıza yazılıyor bitiyor tekrar açıyorsunuz faklı başlıklar konular aynı ama. Kendiniz o konularda da yazılanları da örnek alıp bir çözüm bulacaksınız o zaman ya karşınıza alıp konuşacaksınız ya da ayrılacaksınız sürekli mutsuzum diyorsunuz daha da 5 aylık filan evlisiniz sanırım önceki konulardan bildiğim kadarıyla 5 ay cicim aylarıdır bu ne mutsuzluk anlamadım. Yardım etmesini isteyebilirsiniz, herşeye aynı anda yetişemediğinizi söyleyebilirsiniz, size zaman ayırmasını isteyebilirsiniz. Pc açmasına imkan vermemeniz lazım ikinizde seveceği ilgi göstereceği şeyler izleyin. Arkadaşlarınızı çağırın zaman geçirin.
Benim eşim de aynı böyle gerçekten. Kırmamaya özen göstererek konuşsa da sürekli karışır yaptigim işe ve evin neredeyse her şeyine. O da kova burcu. Demek burçla da ilgisi varmış. Çok şaşırdım..bu yaşadığın şeylerin aynısını çevremde biri yaşıyo eşin kova burcumu onun eşi piskoloğa gitti ilaç kullanıyo şimdi iyiler eşinde bi denesin bence
Benim eşim de aynı böyle gerçekten. Kırmamaya özen göstererek konuşsa da sürekli karışır yaptigim işe ve evin neredeyse her şeyine. O da kova burcu. Demek burçla da ilgisi varmış. Çok şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?