Ne zaman geecek bu skıntılarr):

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
mrb arkadaslar. Moralim cok bozuk sğrekli eşimle kavga ediyorz. yaptıgım herseye kızıyor mana buluyor. soru sorsam ters cevap veriyor. mesela tv dün tvye bakarken bilgisayarı actı canım neden actın bilgisayarı tv izliyoz ya dedim. kızdı bana ne olmus actıysam dıye bana sacma sorular sorma dedı. meseka balkona falan bişey unutsam neden unuttu diye kızar unutmucaksn takip edeceksn.mutfaga bişey koysam kızar şuraya koy diye. Halıda ufak bişey görse kızar düznsizsn dagınıksn diye. oysa alakası yok. ıkı kısıyız evde ev nasıl dagınık olabilri de. Sanki her yapğım gözüne baıyo gibi sürekli kzıyo bana. ben karsılık verince de ben suclu oluyorm. Bende bazen dayanamyorm bagırıyorm bırakta evimde istedgm gibi yaşayam rahat ver diye bende bıliyorm bunları hemen deme bişeyi diye. yok sen bilmiyorsn öğren der.azarlar beni Ufakmıs gibi gözüküyo ama moralimi cok bozuyor.Ben cokmu becerikszim diye düsünmeye baslıyorm artık. sürekli boyle ufak seylerdn kavga etmekten bıktım. calısıyorm birde. ama elimden geldigi kadar ıhmal etmemeye calısıyorm onu. tartısıyorz sonra yanına gidiyorm bişey olmamıs gibi ama bu olaylar özel hayata da yansıyor söylemesi ayıp kendi uzun zamandır yanasmıyordu dn y,ne kavga ettik ama ben yine yanastm sonrabeni reddetti cok zoruma gitti. hem suclu hem güclü oluyor. kavga etmek istemiyorm kızlar ne yapmam lazım. yardımcı olurmusunzzz

bu yaşadığın şeylerin aynısını çevremde biri yaşıyo eşin kova burcumu onun eşi piskoloğa gitti ilaç kullanıyo şimdi iyiler eşinde bi denesin bence

Arkadaşın dediği gibi .
Benimde bir tanıdığım var .
Eşinin annesi çok titizmiş oda bu tanıdığıma hep bunu böyle yap şöyle yap diye diye psikolojisini bozdu .
Titizlik hastası olup çıkmıştı banyoyu günde 3-4 kez yıkardı .
Mutfak mermerinin rengi falan garip bir hal almıştı yıkanmaktan .
Koltukları deriydi haftada bir cifle silerdi koltukları .
Anlayacağın ciddi bir sorun .
Yüzünü as bir süre .
Üzüldüğünü belli et .
Hatta hastada olabilirsin .
Çok yorgun olabilir, halsizlik yüzünden yemek bile yapamayabilirsin .
Anlatabiliyor muyum ?

Sürekli aynı konudan başlıklar açıyorsunuz geçen ay boyunca açmışsınız bu ay yine yani orada neler söylendiyse burada da aynıları söylenecek sürekli aynı konuları pişirip pişirip önümüze koyuyorsunuz farklı bir sorun olsa tamam ama hep aynı konular. Burada size insanlar ne kadar yardımcı olabilir öbür başlıklarınıza yazılıyor bitiyor tekrar açıyorsunuz faklı başlıklar konular aynı ama. Kendiniz o konularda da yazılanları da örnek alıp bir çözüm bulacaksınız o zaman ya karşınıza alıp konuşacaksınız ya da ayrılacaksınız sürekli mutsuzum diyorsunuz daha da 5 aylık filan evlisiniz sanırım önceki konulardan bildiğim kadarıyla 5 ay cicim aylarıdır bu ne mutsuzluk anlamadım. Yardım etmesini isteyebilirsiniz, herşeye aynı anda yetişemediğinizi söyleyebilirsiniz, size zaman ayırmasını isteyebilirsiniz. Pc açmasına imkan vermemeniz lazım ikinizde seveceği ilgi göstereceği şeyler izleyin. Arkadaşlarınızı çağırın zaman geçirin.

bu ne böyle çocuk azarlar gibi...
çok haklısın kırılmakta...
eşinle kesin bi dille konuşman lazım..
şımarıklığa dönmüş artık..
fazla alttan aldın galiba...

Sürekli aynı konudan başlıklar açıyorsunuz geçen ay boyunca açmışsınız bu ay yine yani orada neler söylendiyse burada da aynıları söylenecek sürekli aynı konuları pişirip pişirip önümüze koyuyorsunuz farklı bir sorun olsa tamam ama hep aynı konular. Burada size insanlar ne kadar yardımcı olabilir öbür başlıklarınıza yazılıyor bitiyor tekrar açıyorsunuz faklı başlıklar konular aynı ama. Kendiniz o konularda da yazılanları da örnek alıp bir çözüm bulacaksınız o zaman ya karşınıza alıp konuşacaksınız ya da ayrılacaksınız sürekli mutsuzum diyorsunuz daha da 5 aylık filan evlisiniz sanırım önceki konulardan bildiğim kadarıyla 5 ay cicim aylarıdır bu ne mutsuzluk anlamadım. Yardım etmesini isteyebilirsiniz, herşeye aynı anda yetişemediğinizi söyleyebilirsiniz, size zaman ayırmasını isteyebilirsiniz. Pc açmasına imkan vermemeniz lazım ikinizde seveceği ilgi göstereceği şeyler izleyin. Arkadaşlarınızı çağırın zaman geçirin.

arkadaşa katılıyorum. bir iş yaparken oda işin ucundan tutsun... utanmayın herşeye yetişemezsiniz. evliliğimin başında bende eşimden birşey istemeden herşeyi kendim yapmaya çalışıyordum. haliyle yoruluyordum. yanına gidince yorgun garip bir hale giriyordum. gergindim. şimdi eşimden yardım istiyorum.

eşin dizi sevmiyorsa birlikte izleyebileceğiniz filmler kiralayabilirsiniz. eşinin canı sıkılıyor anladığım kadarıyla.

bu yaşadığın şeylerin aynısını çevremde biri yaşıyo eşin kova burcumu onun eşi piskoloğa gitti ilaç kullanıyo şimdi iyiler eşinde bi denesin bence
Benim eşim de aynı böyle gerçekten. Kırmamaya özen göstererek konuşsa da sürekli karışır yaptigim işe ve evin neredeyse her şeyine. O da kova burcu. Demek burçla da ilgisi varmış. Çok şaşırdım..

Benim eşim de aynı böyle gerçekten. Kırmamaya özen göstererek konuşsa da sürekli karışır yaptigim işe ve evin neredeyse her şeyine. O da kova burcu. Demek burçla da ilgisi varmış. Çok şaşırdım..

çünkü anlattıkların birebir aynı arkadaşım 4 yıllık evli zaman geçtikçe aşağılamaya vardı iş çevresi ikna etti en sonunda eşini terapi görüyo bide ilaç alıyo

Enteresan sinir hastası yada mükemmeliyetçi falanmı eşiniz.. Alttan alın diycem ama daha çok sizi ezmesine sebep olur bu durum...
En iyisi senmisin bu evin hanımı benmi haddini bil biraz yeter atık diye sert çık ki sussun..

birden antipati kaptım durumdan..
her şey akşamlar pc açmakla başlar... yani gün boyu dışarıda olan adam neden eve gelince pc başına oturur. asla ve asla anlamadığım ve anlayamacağım bir durum. önceden eğer bu tür davranışları yoksa senin yaptıkların gözüne batıyor demek ki...
derinlemesine gidilesi bir konu.

Allah yardım etsin arkadaşım zor.Ne zaman geçer bilemem ama insanı kendinden şüpheye düşürüyor değilmi ?Kendimden biliyorum iyi kötü hem çalışıp hem evimin işine yetişiyorum.Ama eşim her yaptığıma bir kulp bulur.Aslında beceriksiz de değilim.Annem yaşında kadın börek tarifi alır benden,kek börek yapar götürürüm çalıştığım yere, herkes bayıla bayıla yer.Bizimki burun kıvırır.Ben de bunaldım artık.Onu değiştiremiyorum bari ben değişeyim mutlu olmayı öğreneyim diyorum.Bakalım terapiye başlayacağım bugün

Valla arkadaşım ne yaparsan yapta
Şu meseleyi çözmeden çocuk yapma
Eşinin tavırları çekilir dert değil.

Back
X