ne zaman güneşli havada dışarı çıksam yüzüm alnım aşırı kaşınıyor ve izi kirmizi kabarciklar cıkiyor

38meryem60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
115
32
48
Merhaba hanimlar sorun şu ki ne zaman dışari ciksam cildim aşırı kaşiniyor.aranizda benimle ayni dertte olan varmi? Artik usandim ya bugun esimle cocuklarimla piknige gittik eve geldim duramiyorum kasintidan hemde sızliyor artik kasimaktan ustelik 3 aydir gecmeyen şakaklarimda çikan sivilce var iltihapli.kasinmaktan kipkirmizi oldum.gunes kremi kullanamyorum sivilcelere neden oluyor hemde cildimin heryerinde.canim cok sıkkın :110:

güneş alerjisi sanırım bu. bir doktora görün mutlaka, çekilir mi gunes kremi sivilce yapıyor diye. mutlaka yapmayanı da vardır ya da başka bir tedavisi vardır hiçbir bilgim yok ama. solar dermatit, solar ürtiker olarak da aratabilirsin googleda. acil şifa diliyorum.

güneş alerjisi sanırım bu. bir doktora görün mutlaka, çekilir mi gunes kremi sivilce yapıyor diye. mutlaka yapmayanı da vardır ya da başka bir tedavisi vardır hiçbir bilgim yok ama. solar dermatit, solar ürtiker olarak da aratabilirsin googleda. acil şifa diliyorum.
TESEKKUE EDERIM CEVABIN ICIN BAKICAM :KK17:

YAGSIZ GUNES KREMI DE DENEDIM AMA HERYERIMDEN ASIRI SIVILCELER CIKIYOR

Benimde kollarımda oluyor minik minik kabarcıklar oluşuyor ve kaşınıyor nasıl :KK51: kremden başka çare varmı bilmiyorum dr gitmek en iyisi ;)

SAKAKLARIMDAKI SIVILCELER ICIN GITTIM DAHA ONCE BOYLE CIKMIYORDU DEDIM DOKTORA DOKTOR DEDIKI BENIM ANNEMDEDE DAHA ONCE ROMATIZMA YOKTU DEDI .MANYAKMIDIR NEDIR.gecmeyen sıvılce yuzunden gıdıyorum adam sıvılce kremı ve hap yazdı 3 ay oldu halen ne gectı ne azaldı:63:

Güneş kremlerinin koruyucu etkisi vardır.

Ama Solantenin diğerlerinden farklı olarak tedavi edici özelliği de var, güneş lekeleri, sivilce izleri, atopik dermatit, belirgin kılcal damarlar, hepsine özel serileri mevcut.

Benzer durumdayız, Solante Acnesi incelemenizi öneririm.

Tabi işinin ehli bir dermatologla göruşürek metabolik bir sıkıntınız olup olmadığını öğrendikten sonra...

Back
X