• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman hamile kaldınız

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
11
1
1
25
Evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Genelde hemen hamile kalmak zor diyorlar doğruluk payı var mı acaba

İlkinde 18 ay sonra kaldım ikinci çocuk istediğim zamanda 2 sene sonra oldu

Eğer sorduğunuz ne kadar süre sonra bebek istedinizse 6 ay sonra. Deneyince ne zaman hamile kaldınızsa hemen o ayda hamile kaldım. Bu konuda biraz sorun oldu ama en ufak kaçamakta hemen hamile kaldım tekrar. Plansız bi gebelikle planlı bi gebelik çok farklı. Bi arkadaşımda korunmadığı için balayında hamile kaldı. Ama başka bi tanıdığımda yıllarca tedavi gördü. Herkesin bünyesi farklı, eşinizinde sağlığı önemli sonuçta.
Varsa böyle bi düşünceniz lütfen planlamadan hareket etmeyin. Hele ki bu yaşam şartlarında. Vücut sağlığınız, değerleriniz, maddi olarak hazırlığınız ve rahatlığınız, en önemlisi mental olarak hazırlığınız yoksa fena bocalarsınız.

Ayrıca bana da hemen kalmazsın falan diyip beklentimi düşürdüler ilk aydan olunca beklememe ve hissetmeme rağmen bi miktar şok oldum. Böyle bi beklentiniz olmasın bu deneyimler çok kişisel.

Back
X