- 21 Kasım 2016
- 16
- 12
- 8
- 39
- Konu Sahibi rapunzel_34
Yıllarca çalışan biri olarak 2 yıl önce doğum sebebi ile işe bıraktım.aslında bırakmak istemezdim ama oğluma bakacak kimsem yoktu.kv yanı başımda onun bakmasınıda ben istemedim zaten teklif bile etmedi neticede işi bıraktım tazminatımı yaktım.2 yıldır evdeyim oğluma bakıyorum gelin görünki ben oğlumu nek kadar güzel ve düzenli yetiştirmek istesemde.oğlum aşırı dağıtıdan döken kıran istediği olmayınca bağırıp çağıran bir bebek oldu.muhtemelen 2 yaş sendromu diyoruz buna ve geçiyoruz.gelelim asıl konuya korunmamıza rağmen hamile kaldım.ki ben oğlumu büyütüp kreşe verip tekrar işe dönmeyi planlarken yani tüm hayallerim yıkıldı birden.vardır bi hayır ALLAH öyle yazmış diyorum.9 aylık hamileyim oğlum 2 yaşında ve bugün doktordan geldik bebeğimin gelişiminin geri olduğunu söyledi yeteri kadar beslenemiyormuş.aslında güzel besleniyorum fakat dinlenemiyorum hep yorgunum akşama evi topluyorum.yemek yapmak zorundayım oğlum ne yiyecek temizlik çamaşır akşam oluyor.y orğunluktan bebeğimi besleyemiyorum. oğlum gündüz keyfi gelince 1saat kadar uyuyor onun haricinde dinlemek yok.geceleri halağ kalkıyor yere yatıyor hamile halimle yerlerdeyim.kalkmak doğrulmak mesele heryerim ağrıyor.birde önüme çıkan herkes kız nasıl bakcan cocuğa ikiside küçük senin işin bitmiş artık rahat yok.2 cocukla nereye gidecende rahat edicen demezlermi. daha çok daralıyorum.acaba kv lemle aramı iyi tutup ondan destek alsammı yoksa bu gruru bıraksammı bilemedim. çünki ben yıpranıyorum olan bana oluyor herkes keyfinde.şimdi söyleyin bana ben ne zaman rahat edicem artık bu yükü kaldıramıyorum.çok zorlanıyorum bana göre değilmiş bu işler.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor cocuklarına birileri bi şekilde bakıyor.birde kendime bakıyorum yaşlanmışım resmen çöktüm.