- 29 Ocak 2020
- 2.243
- 3.542
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
Merhabalar 11.11.2024 transferim oldu 5. Gün embriyosu beta değerim şuan 2200 kese ne zaman görünür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim5.gün embriyosu 12.gün kan test sonucundan 8 gün sonra çağırmıştı doktorum. Hem kese hem bebeği görmüştük. Hayırlı olsun![]()
Bizimki vajinal bakıyormuş ilkBenim ki normal gebelikti beta değerim ikinci kez baktırdığımda üç bin doksan iki idi keseyi 5 haftalıkta gördük..
Karnımdan ultrasonla .
10 gün sonra kalp atışınıda duymuştumMerhabalar 11.11.2024 transferim oldu 5. Gün embriyosu beta değerim şuan 2200 kese ne zaman görünür?
Bizimki vajinal bakıyormuş ilkbakayım yarın ne diyecek ne zamana cagıracak üç binden sonra karından görnüyrmuş aslında ama bilemedm
Ya maşallah10 gün sonra kalp atışınıda duymuştum
Vajinal muayene mi oldunuz karından mı gördünüz keseyiii5.gün embriyosu 12.gün kan test sonucundan 8 gün sonra çağırmıştı doktorum. Hem kese hem bebeği görmüştük. Hayırlı olsun![]()
Tüp bebek gebesi olduğum için 12.haftaya kadar vajinal bakıldı. Arada başka bir doktora muayene olmuştum, 7.haftada bebek ve kalp atışı netti.Vajinal muayene mi oldunuz karından mı gördünüz keseyiii
Bende tüp bebek yaptırdım 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem dayanamıyorm eheheTüp bebek gebesi olduğum için 12.haftaya kadar vajinal bakıldı. Arada başka bir doktora muayene olmuştum, 7.haftada bebek ve kalp atışı netti.