ne zaman peki?

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
iliskide, eger ki hamile kalirsan, ne zaman sonra hamile oldugunu anlarsin ve ne zaman belirtiler belli olur??
Simdiden tesekkürlerturkbayragi

herkeste farklı oluyor belirtiler canım en garantı sonuç adet gecikmesinden sonra alınır...allahımgönlüne göre versin..

tesekkür ederim canim...yani 1 ay sonra baslar belirtiler diyorlar, artik ne kadar dogru bilmiyorum ama..

canım belki hiç hissetmessin bile belirtilerini herkezde bir deil benim adetime 4 gün kala kanda 2 gün kala da idrarda cıkmıştı

orasi dogru herkes ayni olmuyor ama ben hissedecegime eminim diyebilirim...rahatsizligima normalde 2 hafta var, peki o zamana hamile kalma durumum varmi?? yoksa en azindan 1 ay mi gecmeli aradan ki hamile oldugum anlasilsin? Neese

ama hap kullanmistim, ne kadar korur acaba, kullanan varsa ne kadar korudu sizi? Ben 1 sene bile kullanmadim

bende kullandım doğum kontrol hapı bırakalı 6 ay oldu 2 aydır deniyoruz daha bebiş yola düşmedi

ah canim insallah olur yaaaa...hap koruyor diye duymustum ama herkeste degil, tanidigim varda o da birakir birakmaz hamile kalmis!! kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…