Ne zaman test yapayım

eliffyaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
37
6
1
21
Hayırlı akşamlar kızlar
Son adet tarihim 18 Ocak adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye girdim adetime 6 gün var sizce ne zaman test yapmalıyım diofol kullanıyorum

Artık bence testlere başlayabilirsin. Bu arada erken gebelik testlerindense kaset testler daha hassas. Bende erken gebelik testinde çıkmamıştı ama kaset testte çıkmıştı mesela

Artık bence testlere başlayabilirsin. Bu arada erken gebelik testlerindense kaset testler daha hassas. Bende erken gebelik testinde çıkmamıştı ama kaset testte çıkmıştı mesela
Eczaneye ne diyerek alıcam sizce yarın test yapayım mı çıkar mı ümitsiz olmak istemiyorum eğer çıkmazsa şimdi

Dünden beri aşırı midem bulanıyor yemekler ilk defa böyle birşey oldu bide aşırı ağzımda tükürük oldu

Eczaneye ne diyerek alıcam sizce yarın test yapayım mı çıkar mı ümitsiz olmak istemiyorum eğer çıkmazsa şimdi
Adet gününü bekle o zaman istersen. Kaset gebelik testi istiyorum de. Verirler zaten. Ya da internetten al. Hem beklemiş olursun hem daha uyguna alırsın. Çoklulardan al bence ve muhakkak sabah ilk idrarla yap

Adet gününü bekle o zaman istersen. Kaset gebelik testi istiyorum de. Verirler zaten. Ya da internetten al. Hem beklemiş olursun hem daha uyguna alırsın. Çoklulardan al bence ve muhakkak sabah ilk idrarla yap
Teşekkür ederim 2,3 gün daha bekleyin zaten 6 gün kaldı bat günüme ozaman size yapıp atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…