Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzucum ya 7 ay önce kimyasal oldu o zamandan beri bekliyorum ilk defa bu ay uygulamayla değil de testle ovülasyon takibi yaptımCanım 2 3 gün daha bekle istersen inşallah tutmustur![]()
Benimde bat 31 Nisan yumurtlama da 15 Nisan test yapmak istiyorum ama erken olduğunu bildiğim için negatif cikicagindan eminim o yüzden beklemek istiyorum bı iki gün dahaKızlar Bat 30 nisan yumurtlama da 15 nisan sizce ne zaman test yapsam belli olur?
Ben de bugün yaptım negatif geldi ama karnımda da ince ince sızlamalar var yumurtlama gününü de yakaladığım için heyecanlıyım inşallah senin de benim de gönlümüzden geçen olurBenimde bat 31 Nisan yumurtlama da 15 Nisan test yapmak istiyorum ama erken olduğunu bildiğim için negatif cikicagindan eminim o yüzden beklemek istiyorum bı iki gün daha
Ayy bende de öyle valla ben yumurtlamayi yakaladım ama çatlama gününü degerlendiremedim pazartesi gününü değerlendirdim ama salı gününü degerlendiremedim ama yinede bı şansım var tabi sperm 3 gün yaşıyormuş umarım döllenmiştirBen de bugün yaptım negatif geldi ama karnımda da ince ince sızlamalar var yumurtlama gününü de yakaladığım için heyecanlıyım inşallah senin de benim de gönlümüzden geçen olur![]()
Foto paylaştım umarım görünüyordur 16 nisanda nöbetçi olduğum için o günü değerlendiremedim 15-17-18 değerlendirdimAyy bende de öyle valla ben yumurtlamayi yakaladım ama çatlama gününü degerlendiremedim pazartesi gününü değerlendirdim ama salı gününü degerlendiremedim ama yinede bı şansım var tabi sperm 3 gün yaşıyormuş umarım döllenmiştir
Zaten catladigi gün daha önemli bence değerlendirmen gayet iyi umarım müjdeli haberler alırız iletişim de kalalım merak ettim yumurtlama günleriniz de regl günlerimizde aynı ya bu yüzdenFoto paylaştım umarım görünüyordur 16 nisanda nöbetçi olduğum için o günü değerlendiremedim 15-17-18 değerlendirdim
17-18-20-21 değerlendirdik bakalım ben de heyecanlıyım bu sefer çok da sabırsızım her gün test yapasım var16 sında zaten tam anlamıyla çatlama olmamış
İnşallah ikimiz de mutlu haberler veririz birbirimizeZaten catladigi gün daha önemli bence değerlendirmen gayet iyi umarım müjdeli haberler alırız iletişim de kalalım merak ettim yumurtlama günleriniz de regl günlerimizde aynı ya bu yüzden
Sabrın sonu selamettir cnm17-18-20-21 değerlendirdik bakalım ben de heyecanlıyım bu sefer çok da sabırsızım her gün test yapasım var![]()
Ah inşallahhSabrın sonu selamettir cnm![]()
İnşallah canım çok aminİnşallah ikimiz de mutlu haberler veririz birbirimize![]()