Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zâten geçiyormuş gününüz ama hayırlısı olsun çok takılı kalırsanız test yapın çıkar zâtenGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Cok istiyorum hamileliği inşallah oyledirZâten geçiyormuş gününüz ama hayırlısı olsun çok takılı kalırsanız test yapın çıkar zâten
Allah Gönlünüze göre versin inşallahCok istiyorum hamileliği inşallah oyledir
Test yapmadan bilemezsinizGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Bunu hiç bir zaman bilemeyiz. Adet belirtisi ve hamilelik belirtisi ilk 2 3 hafta da çok benzer çünkü adet gününü bekleyip test yaptırınGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Hemen yap testi 10gün geçmiş 1 gün geçmeye bile çıkıyorGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Test varsa yarın sabah yap at buraya bakalimGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Ama normalde de çok gecikiyor eğer düzenli olsaydı bugün olacaktım adet ama geciktigi için 10 gün bekleyeyim diyorumTest varsa yarın sabah yap at buraya bakalim
Benimde 28 ekimde normalde adet tarihim daha olmadım test yapmaya korkuyorum pazartesiyi bekliycem yarın olur gibi geliyo normalde bu kadar uzun gecikme olmaz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ben normalde bi gün önceden lekelenme yaşarım ertesi günü de adetim olur ama olmadı hamd olsun inşallah gebelik vardır Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin içinde Banada inşallahGeçen ay 30 unda adet oldum. Adetim 10 gün felan geçiyor bazen. Göğüslerim sis kasiklarimda ağrı var . Adet mi olucam hamile olabilir miyim
Bana da inşallah nasip olur.Benimde 28 ekimde normalde adet tarihim daha olmadım test yapmaya korkuyorum pazartesiyi bekliycem yarın olur gibi geliyo normalde bu kadar uzun gecikme olmaz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ben normalde bi gün önceden lekelenme yaşarım ertesi günü de adetim olur ama olmadı hamd olsun inşallah gebelik vardır Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin içinde Banada inşallah![]()
Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin kardeşim hayırlısını versinBana da inşallah nasip olur.