Ne zaman yapmalıyım

Mutluhayatlaristiyoruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
132
38
28
Merhaba regl günüm 7 gün gecikti. Normalde eşim korunuyor ama bir iki defa geri çekilme oldu bu ay. Bazı zamanlar reglde gecikme olurdu ama 3-4 gün olurdu, bu sefer çok uzadı. Gebelik olmaz diye düşünüyorum ama bazen geri çekilmede olabiliyormuş diyorlar bunu yaşayan var mı? Ve gebelik testini ne zaman yapıyorsunuz.

Bugün gecikmede 9. Gün. 3 ay öncesi doktora gitmiştim herhangi bir sıkıntım yoktu. Lazere başlamıştım hala regl olmamı bekliyorum ama olmadı arada hafif karnıma ağrı giriyor o kadar. Test yaptım negatif. Âdet sökmesine yardımcı çaylar besinler tüketiyorum sürekli hala regl olmadım şimdi düşünüyorum lazer kaynaklı olabilir mi? Doktora gidicem bir kaç güne kadar gelmezse. Gecikmem normal mi

Son düzenleme:
Merhaba regl günüm 7 gün gecikti. Normalde eşim korunuyor ama bir iki defa geri çekilme oldu bu ay. Bazı zamanlar reglde gecikme olurdu ama 3-4 gün olurdu, bu sefer çok uzadı. Gebelik olmaz diye düşünüyorum ama bazen geri çekilmede olabiliyormuş diyorlar bunu yaşayan var mı? Ve gebelik testini ne zaman yapıyorsunuz.
test yaparsanız çıkar evet ger çekilmede hamile kalan çok kişi var

Back
X