Çocuk Hastalıkları Ne zaman yürüyecek??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar 10 ay 1 haftalık bi kızım var. Şimdilik ne yürüme ne emeklemek gibi bi çabası yok. Yere yatırıyorum battaniye serip çok hızlı dönüyor bi iki gere geri gidiyor ama pek bi değişiklik yok. İstediği yere yerde dönerek gidebiliyor sadece yürümesini kolaylaştıracak bişeyler yapmalımıyım sizce?? Evet belki daha erken ama bi an önce yürüsün istiyorum

Benım kızım da 10 aylık ve o da yurumuyor zaten yurumesi için en gec 1, 5, yası bekleyın diyor doktorlar acele etmeyın siz de

Mrb bende emeklesin diye ayni yontemleri denedim etki etmedi sonra bi baktim emekliyo. Suan 1 yasinda ben pepe diyorum o oturup emekliyo .Hazir olunca gider.

Güzelim benim oğlum 14 aylık yürüdü kızım 6.5 aylık emekledi ve 12aylık yürüdü her çocuk farklıdır acele etme tecrübeli biri olarak nekadar geç yürür se okadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…