Ne zamana kadar kürtaj yapilir

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Hanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem

Hanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem
İstediğin sonra istemediğin sabi 4 aylık olucak nerdeyse kocanı aldıracaksın anladık bebeğe niye kıyıyorsun ne bu ya kurtulmak istiyorum bu adam 2 günde böyle olmadı heralde yapmadan önce nerdeydi aklın

Eli kolu belli olan kalp atışları olan bir varlığı parcalatmak istemek ne kadar basit anlatmışsın kurtulmak ıstiyorum diye... Evet bebeğinin babasıyla sorun yaşıyor olabilirsin ama bu sana bebeğinin hayatına son verme hakkını doğurmaz. Ailen sana kapılarını acarsa bebeğine de acar.Iyi düşün bunu vebalini asla veremezsin

Yasal kürtaj süresini aşmışsınız. bunu google a yazipta ogrenebilirdiniz burada insanlarin sinirlerini hopmatmak yerine
Canı laf istiyordur yoksa başka açıklama olamaz

Yasal süre 10 hafta. 10 haftadan sonra ancak tıbbi bir gerekçe varsa kürtaj olabilirsiniz.

Kimileri evlat diye yanar durur yıllarını harcar olsun diye. Kimileri de böyle verilene sahip çıkmaz. Rabbim sen canı gönülden isteyene anneliğini layıkıyla yapana nasip et.

Yasal kürtaj süresini aşmışsınız. bunu google a yazipta ogrenebilirdiniz burada insanlarin sinirlerini hopmatmak yerine

Dimi? sorunun cevabı bir tık kadar yakınken niye diye düşünüyorum bende..
"vazgecirelim, linç edelim,destek verelim.."
Bunlardan hangisini duymak istiyorsun konu sahibi? Seç beğen al aralarından.
:işsiz:

Kimileri evlat diye yanar durur yıllarını harcar olsun diye. Kimileri de böyle verilene sahip çıkmaz. Rabbim sen canı gönülden isteyene anneliğini layıkıyla yapana nasip et.
Bu tür varlıkları görünce tövbe haşa isyanın eşiğinden dönüyorum allah akıl vermemiş ama evlat vermiş o evladın verdiği hissiyatı hissetse aklı başına gelirdi ama belliki oda işe yaramamış

Back
X