- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
Eğitim durumuyla ilgisi yok bence vicdan okullarda öğretilen bişi değil ki:)Egitim durumunuzda yuksek lisans avukat yaziyor. Gerçekten polemik olsun diye mi açtınız bu konuyu? Yoksa egitim durumunuz sallamasyon mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğitim durumuyla ilgisi yok bence vicdan okullarda öğretilen bişi değil ki:)Egitim durumunuzda yuksek lisans avukat yaziyor. Gerçekten polemik olsun diye mi açtınız bu konuyu? Yoksa egitim durumunuz sallamasyon mu?
Allah size akil fikir versin cidden ya. Sizi gectim babayi da gectim dogmamisnbebegin gunahi ne. Valla evlilik icin ehliyet alinmali sizin gibi insanlar yüzünden.Hanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem
Ben olaya vicdan boyutuyla bakmiyorum su an. Söylemek istediğim sey YL mezunu bir avukat ise kotu kocaya sahipse korunmayi bilir. Istiyordum karar verdim tam vazgectim bebek oldu diye sacma bir düşüncesi olmaz. Okumua eğitimli bir kadina bunu yakistiramiyorum.Eğitim durumuyla ilgisi yok bence vicdan okullarda öğretilen bişi değil ki:)
Avukat olsa kürtajın yasal süresini bilir. Bize sormaz. Bu 3. çocuğuymuş. 26 yaşında 3 çocuk sahibi olup ve kürtajın yasal süresini bilmeme yüksek lisans eğitimi almış bir avukat için bağdaşmıyor.Egitim durumunuzda yuksek lisans avukat yaziyor. Gerçekten polemik olsun diye mi açtınız bu konuyu? Yoksa egitim durumunuz sallamasyon mu?
Al bendende o kadar canım valla rabbim akıl versin ıslah etsinBu tür varlıkları görünce tövbe haşa isyanın eşiğinden dönüyorum allah akıl vermemiş ama evlat vermiş o evladın verdiği hissiyatı hissetse aklı başına gelirdi ama belliki oda işe yaramamış
Çocuk sayısını bilmiyordum. Kafasina gore bilgi girmis yani.Avukat olsa kürtajın yasal süresini bilir. Bize sormaz. Bu 3. çocuğuymuş. 26 yaşında 3 çocuk sahibi olup ve kürtajın yasal süresini bilmeme yüksek lisans eğitimi almış bir avukat için bağdaşmıyor.
Ben hala bu dediklerinizinde eğitimle ilgiliBen olaya vicdan boyutuyla bakmiyorum su an. Söylemek istediğim sey YL mezunu bir avukat ise kotu kocaya sahipse korunmayi bilir. Istiyordum karar verdim tam vazgectim bebek oldu diye sacma bir düşüncesi olmaz. Okumuş eğitimli bir kadina bunu yakistiramiyorum.
Egitimle ilgili olmayabilir ama avukatlikla ilgilidir. Kotu kocadan bosanmanin ne kadar zor oldugunu cocuklarin cektiklerini avukatlar gorur bilir.Ben hala bu dediklerinizinde eğitimle ilgili
olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kişilik karakterle ilgili.
Özel hastanelerde yapiliyo diye duymuştum bende bebeyimi almak istemem ona örgüler bile ördümYasal süre 10 hafta. 10 haftadan sonra ancak tıbbi bir gerekçe varsa kürtaj olabilirsiniz.
Özel hastanelerde yapiliyo diye duymuştum bende bebeyimi almak istemem ona örgüler bile ördümama bu adam beni bitirecek biliyorum
Bi oyuncağı alıp sonra geri iade etmekten falan bahsetmiyorsunuz.. Can bu yaaa Allah ıslah etsin adamı sevmezsin boşanırsın eyvallah ama çocuktan kurtulmak istiyorum nedir? Allah o yavruyu sizden kurtarsın inşAllahHanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem
Burda okadar cok kadin varki anne olmak isteyen okadar cok anne adaylarimiz varki her ay test yapipda en ufak bir silik cizgiyi bile gorunce havalara ucan acaba hamilemiyim diyen anne adaylarimiz oyle cokki aksama kadar el acipda dua eden allah yalvaran okadar cok anne adaylarimiz varki anne olmayi hayelliyle hergun yatip kalkan anne adaylarimiz var bizim burda daha ne durumda hangi hastaliklarla mucadele edip sonunda yavrusuna kavusa bilmek icin gun sayan o sureci atlatmaya calisan annelrimiz var burda.Hanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem