• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zor islermis

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Evli arkadaslar bir bakiverse
: )Evlenmeden cinsellikten sogudum.dusunmekten bi hal oldum.nisanlimlada cekinmekten 1 kez konusabildik.cozumu dk haplarini kullanmamam..2 dugunum var ve 2.sinde (ekimde) hastalaniyorum.ertesi gun balayi.geciktirici mi yoksa dogum kontrol mu kullanmam gerektigini bilmiyorum.igneler berbatmis okuduklarima gore.haplar ise kanamalara sebep oluyomus yani her sartta duzenim bozuluyor? Kimisi iyi derken kimisi yasadiklarini anlatiyor ki cevremde de gordum bir kac vaka..hapi kullanmasam asla icim rahat etmeyecek ilk zamanlar rahat yasayamadiktan sonra ne anladim bu isten : ) yarin jinekologa gideyim diyorum sonra vazgeciyorum.. geciktirici alsam adet gunume denk geldigi icin hamilelik riski fazla degil daha sonrada dogum kontole mi baslasam ? Ben sevgili bedenimle cok mutluydum ya ne zor islermis bunlar siz nasil korunuyorsunuz? Dugun gununde benim durumumu yasayanlar varsa tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum

Dugunden once igne ile korunmayi vs. Önermiyor dr lar. Ben dugunden once kadindogum doktoruna gittim muayenemi oldum(yumurtaliklarda sikinti vs var mi bakiyorlar) sordum dugunum olacak su tarihte korunmak icin en önerirsinim dedjm dogum kontrol hapi önerdi dugunden 1 ay 2 ay once falan baslanmali. Sende git dr a muayeneni ol. Bilinçtir bu ayip degil.geciktirici falanda kullanma ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gerdek olmuş bence vücuda bu eziyeti yapma derim.

Sorunu tam olarak anlamadım korunmak mı istiyorsun adeti geciktirmek mi?
Adet geciktirici var biliyorum korunmak istiyorum ama o da zaman zaman kanamalara yol aciyormus yani tam bir duzen soz konusu degil.korunmam gerekir mi boyle bir donemde tam hastaligima denk geliyor sonucta

yarın bir jinekologa gidin,
doğum kontrol hapı önerecek muhtemelen, hem ilk gece korunmuş hem de adetinizi istediğiniz tarihe ertelemiş olursunuz.
bu kadar dert ettiğinize değmez :)

Dugunden once igne ile korunmayi vs. Önermiyor dr lar. Ben dugunden once kadindogum doktoruna gittim muayenemi oldum(yumurtaliklarda sikinti vs var mi bakiyorlar) sordum dugunum olacak su tarihte korunmak icin en önerirsinim dedjm dogum kontrol hapi önerdi dugunden 1 ay 2 ay once falan baslanmali. Sende git dr a muayeneni ol. Bilinçtir bu ayip degil.geciktirici falanda kullanma ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gerdek olmuş bence vücuda bu eziyeti yapma derim.
Devlette mi yaptiniz bunlari size ne sikayetiniz var dediginde kontrol mu dediniz dugunum var mi ? Gitmem lazim korunmamda lazim cunku hemen cocuk dusunmuyoruz oyle yalniz erkegin korunmasi ile de olacak seyler degil sanirim

Canım ilk gün hem korunup hemde regl olmamak mi istiyorsun doğrumu anladım.

Adet geciktirici var biliyorum korunmak istiyorum ama o da zaman zaman kanamalara yol aciyormus yani tam bir duzen soz konusu degil.korunmam gerekir mi boyle bir donemde tam hastaligima denk geliyor sonucta
Adetliyken ilişki olmaması gerekir bu durumda korunman da gerekmez canım

Devlette mi yaptiniz bunlari size ne sikayetiniz var dediginde kontrol mu dediniz dugunum var mi ? Gitmem lazim korunmamda lazim cunku hemen cocuk dusunmuyoruz oyle yalniz erkegin korunmasi ile de olacak seyler degil sanirim

Canım ilk gün hem korunup hemde regl olmamak mi istiyorsun doğrumu anladım.
Evet aslinda bu.ama geciktirici alinsa hamilelik riskide yokmus gibi geliyor aonucta yumurtlama donemi degil bilemedim en iyisi dogum kontrol gibi geliyor doktor ayarliyormus sanirim

Evet aslinda bu.ama geciktirici alinsa hamilelik riskide yokmus gibi geliyor aonucta yumurtlama donemi degil bilemedim en iyisi dogum kontrol gibi geliyor doktor ayarliyormus sanirim
Canım eşin condom kullansa yani zaten dk hapı alacaksın en azından diğerini o yapsın

Ben de düğünümden 2 ay önce elimde Doğum kontrol hapıyla parkta ağlamıştım bir saat, ben bedenimi seviyodum ühü ühü diye :) düğünüm De adet dönemine denk geliyordu hapı bırakmak yerine biraz daha devam ettim. Bana da bir eczacı arkadaşım söylemişti ama doktorunuza danışmanız en doğrusu elbette.

Ben özele gittim canim
Direk doktora su tarihte dugunum olacak kontrol olmak istiyorum dedim kontrol vitincede korunmak icin ne onerirsiniz dedim oda dogum kontrol adini yazdi verdi.

Ben de düğünümden 2 ay önce elimde Doğum kontrol hapıyla parkta ağlamıştım bir saat, ben bedenimi seviyodum ühü ühü diye :) düğünüm De adet dönemine denk geliyordu hapı bırakmak yerine biraz daha devam ettim. Bana da bir eczacı arkadaşım söylemişti ama doktorunuza danışmanız en doğrusu elbette.
Ayni ben nisanlima patliyorum falan oturup suan bile aglayasim var degisik garip..hala devam ediyor musunuz hapa ?

Ben özele gittim canim
Direk doktora su tarihte dugunum olacak kontrol olmak istiyorum dedim kontrol vitincede korunmak icin ne onerirsiniz dedim oda dogum kontrol adini yazdi verdi.
Iste devlette cok ilgilenirler mi bilemem yuzune bakmadan ilac yazdiklari icin aile hekimine mi gitsem

Ayni ben nisanlima patliyorum falan oturup suan bile aglayasim var degisik garip..hala devam ediyor musunuz hapa ?
1 ay kullandım 1 ay bıraktım şimdi devam ediyorum ama kafama göre yaptım bunu ne derece uygundur bilemiyorum ( 3 aylık evliyim) Gerçekten bana zor gelmişti o dönemlerher şey, banane ben içmem o içsin diye kendi kendime trip atıyordum ....

Banada ilk doğum kontrol hap dediler ben önemsemedim pek stres yapmadım balayında temizdim eşin dikkat ederse birşey olmaz erkek kısmı boşalıp boşalmayacağını biliyor

Adet geciktirmek mi korunmak mi mevzu tam anlamadim :)) esiniz korunabilir illa vücudunuza dengeyi bozacak hap iğne kullanmak yerine

Back
X