Ne zormuş anne olmak...

yagmurzerresi

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.061
2.054
448
NE zormuş evet annelik zormuş ama bu siteye geldiğim günden beri anne olmak isteyen arkadaşlarım hikayelerini ,tedavilerini okuyorum burda anladım ki kan pıhtılaşmasıyla, rahım duvarı kalınlığıyla,kistle vs sorunlarla savasanlarda varmış okuyorum okudukça üzülüyorum anne olmak için ne çokyol katetmeye çalışıyorlar,Allah hrpinizede annelik duygusunu taddırsın hayırlı evlatlar versin,HAmdolsun Bi evladım var Allah izin verirse sağlıkla hayırla büyüteceğim ama evladıma her baktığımda hepinize dua edeceğim...

Merhaba,

Evde çocuk bakmak parka götürüp oynatmaktan kat ve kat daha zor...

Evler küçük, tehlikeli noktalar var (mutfağa mı gitti, aman banyoda deterjanlara dokunmasın, aman balkona mı çıktı derdi bitmiyor)

Çocuğun tehlikeli noktalara ulaşmadan anneye/bakıcıya/anneanne/babaanneye uyarı veren bir çözüm geliştirilmiş.
..
Mail bırakanlara 60 TL'lik ürünü ücretsiz gönderiyorlar:)
ben bıraktım sizlerle de paylaşıyorum. Bileklik bluetoothlu ve çocuğa zarar vermiyor (Evde wireless kullanmak gibi düşünebilirsiniz, radyasyon vs yayan bir teknoloji değil)

sevgiler, kolaylıklar herkese,

Son düzenleyen: Moderatör:

duanıza içten amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…